Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Selma Blair pokazala ranjene noge: 'Bojim se i želim plakati'

None Foto: Instagram 8

Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevat ću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade, noge i vatromete, kaže glumica koja boluje od multiple skleroze

Američka glumica Selma Blair (47) boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali prije godinu dana. Na svom Instagram profilu objavila je emotivan post i priznala da prolazi kroz teško razdoblje.

- Nesanica. Kao dijete sam koje se budi. Bojim se i želim plakati. Želim svoju mamu. Želim. Okupat ću se. I plakati. Početak je težak. Moram zapamtiti - napisala je Selma uz fotografiju nogu punih modrica. 

Foto: Instagram

Zbog tretmana je prije dva mjeseca napustila Kaliforniju i otputovala u inozemstvo, pritom redovito izvještavajući pratitelje o patnji kroz koju prolazi.

- Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevat ću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade, noge i vatromete - napisala je glumica.

TEŽAK PERIOD Selma Blair obrijala je glavu i poručila: 'Spremna sam na sve'

Multiple skleroza dijagnosticirana joj je prošle godine u kolovozu.

 - Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita, a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja. Imam multiplu sklerozu - rekla je tada Blair.

Foto: Instagram

- Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca. Od ove neizlječive bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina - rekla je, dodavši da je sve počelo s bolovima u vratu. 

Foto: Instagram

Glumica je od 2004. do 2006. bila u braku s glazbenikom Ahmetom Zappom (45). Sina Arthura Sainta Bleicka (8) ima iz veze s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom (49). 

ŽIVOT S MS-OM PRIJE DIJAGNOZE Selma Blair o MS-u: Godinama me bolilo, a nisu znali što mi je

 

Komentari (8)
  • Ok, teško ti je, ali obrijati glavu i onda pričati kako gubiš kosu? Pa nije multipla skleroza bolest koja se liječi kemoterapijom, ne boluješ od karcinoma. Mislim, daleko od toga da je bolest super, ali danas srećom postoje moćni lijekovi kojima se može dobro kontrolirati. I ne uključuju gubitak kose ili obrva.

    2. 8. 2019,   11:51
  • Zaraduje na bolesti, sram je bilo.

    3. 8. 2019,   19:12
  • Sta je s nogama?

    2. 8. 2019,   23:23