Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sementa o imenu bebe: 'Samo neka je zdrava, ostalo će doći'

None Foto: Instagram 3

Ovo je nešto najljepše u svakoj obitelji i voljela bi da smo mogli i duže ostati dalje od medija i da se fokusiram samo na nju, izjavila je domaća glumica Sementa Rajhard

Domaća pjevačica i glumica Semente Rajhard (28) nedavno je na društvenim mrežama podijelila sretne vijesti. Naime, s ekonomistom i instruktorom skijanja Vanjom Brundulijem hrvatska glumica objavila je kako čeka djevojčicu. 

Foto: Instagram

- Jako smo sretni i jedva čekamo našu princezu. Sve se posložilo kako smo i zamišljali čak i bolje od toga. Uživamo u svakom trenutku kao i svi bližnji zajedno sa nama i to me iskreno veseli - izjavila je Sementa za Story. Glumica poznata po ulogama u serijama 'Stella' i 'Čista ljubav' za dugogodišnjeg dečka zaručena je godinu i pol dana. 

- Ovo je nešto najljepše u svakoj obitelji i voljela bi da smo mogli i duže ostati dalje od medija i da se fokusiram samo na nju - dodala je glumica te objasnila kako dan po dan odabiru sitnice za nadolazeću bebu. Sementa je nedavno posudila glas u animiranom filmu 'Snježno kraljevstvo', a karijeru će neko vrijeme staviti na čekanje. 

Foto: Instagram

Tako će nadolazeće božićne praznike provesti u iščekivanju bebe s obitelji i bližnjima, a buduća mama nije htjela otkriti ime koje su odabrali za djevojčicu. 

- Samo neka nam je zdrava i blagoslovljena, sve ostalo će se poslužiti baš onako kako treba biti - zaključila je Sementa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (4)
  • Voljela bi da ste duže mogli bit podalje od medija? Pa ženo sama si objavila da si trudna, ko li bi znao koga li briga?

    8. 11. 2019,   07:46
  • Sretno s bebicom! Nema vece srece.

    6. 11. 2019,   13:12
  • domaca pjevacica?? hahahaha

    6. 11. 2019,   09:45