Obavijesti

Show

Komentari 72

Serena se skinula za časopis i 'servirala' pozamašnu pozadinu

Serena se skinula za časopis i 'servirala' pozamašnu pozadinu
8

U svojoj karijeri osvojila je vrtoglavih 88.9 milijuna dolara. Serena je novcem uvijek dobro baratala, a to zorno prikazuju prekrasne nekretnine koje posjeduje

VIDEO

Najbolji 'reket' svijeta Serena Jameka Williams (37) već nekoliko puta obnažila se za svjetski poznati časopis, a ovaj put odlučila je pokazati atribute u zlatnoj haljini koja podsjeća na veliki plašt. Obožavateljima je i ovaj put 'za oko zapela' njezina stražnjica. I dok jedni smatraju kako i nakon trudnoće izgleda odlično, drugi komentiraju da je njezino ponašanje vulgarno i neprimjereno. 

Životna put Serene Williams nije oduvijek bio lagan. Rođena u siromašnoj obitelji, a djetinjstvo je provela putujući iz jednog grada u drugi. Njezina majka Orecena udala se za Sereninog oca Richarda Williamsa koji je prije tridesetak godina radio najslabiji plaćeni posao - poljoprivredni nadničar. 

Njezin otac cijeli svoj život obožavao je tenis. Sport koji tada nisu igrali Afroamerikanci. Uživao je gledajući turnire, a to je ono što je i natjeralo mladu Serenu da prvi put uzme reket u svoje ruke. 

- Kada sam imala 17 godina osvojila sam prvi Grand Slam. Znala sam da u meni ima još želje za osvajanjem. Pokupila sam stvari i napustila očevu kuću. Trofej sam ostavila kod njega i rekla: 'Ne brini, osvojit ću još jedan koji ću odložiti u svom domu' - prisjetila se Serena u intervjuu za BAZAAR. 

Nakon uspješne 1999. i počasnog naslova, Serena je u karijeri osvojila još 23 Grand Slam naslova što je čini najuspješnijom tenisačicom u ženskoj i u muškoj konkurenciji. 

- Pitaju me: 'Što te motiviralo da nastaviš igrati tenis?' Odgovor je jednostavan - volim ovaj sport. Uvijek sam govorila da je najvažnije voljeti svoj posao. Ako to ne radite, pronađite nešto što volite. Slijedite svoju strast. Naravno, ponekad nije lako voljeti tenis - nastavila je Williams čiji su sportski uspjesi često proglašavani jednim od najboljih u povijesti. 

- Zvali su me svim mogućim imenima. Rugali su mi se zbog oblika tijela. Bila sam manje plaćena jer sam žena. Kažnjena sam u finalu turnira jer sam izrazila mišljenje ili promrmljala preglasno. A to su samo stvari koje javnost vidi. Ukratko, nikad nije bilo lako. Ali onda pomislim na sljedeću djevojku koja će doći, a koja izgleda poput mene i ponadam se, možda će joj moj glas pomoći - izjavila je Serena koja je inzistirala na tome da joj fotografije ne budu fotošopirane. 

U svojoj karijeri osvojila je vrtoglavih 88.9 milijuna dolara. Serena je novcem uvijek dobro baratala, a to zorno prikazuju prekrasne nekretnine koje posjeduje. Prebivalište ima prijavljeno u Palm Beachu na Floridi, a rođena je u Saginawu u Michiganu. Nedavno je napustila dvosoban stan u Parizu s pogledom na Eiffelov toranj, ali nije joj teško palo jer u svom posjedu ima još tri luksuzne nekretnine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'