Obavijesti

Show

Komentari 22

Serena u toplesu pjeva 'I Touch Myself' zbog karcinoma dojke

Serena u toplesu pjeva 'I Touch Myself' zbog karcinoma dojke
12

Rano otkrivanje je ključno i spašava tako mnogo života. Nadam se da ovo podsjeća žene na to, istaknula je tenisačica koju su fanovi pohvalili zbog sudjelovanja u kampanji

VIDEO

Da, ovo me je izbacilo iz moje zone komfora, ali htjela sam to učiniti jer je to problem koji pogađa žene svih boja iz svih dijelova svijeta, istaknula je tenisačica Serena Williams (37). Sportašica je objavila na društvenoj mreži video na kojem je u toplesu i pjeva pjesmu 'I Touch Myself' te tako sudjeluje u kampanji podizanja svjesnosti o raku dojke koja se obilježava u listopadu. 

- Rano otkrivanje je ključno i spašava tako mnogo života. Nadam se da ovo podsjeća žene na to - napisala je Serena. Istaknula je da je cilj kampanje potaknuti žene da se redovito same pregledavaju. 

Serenin glazbeni video je dio projekta 'I Touch Myself' ('Dodirujem se') koji je stvoren u čast članice australskog benda Divinyls Chrissy Amphlett koja je preminula 2011. od raka dojke. Kampanja je usto nazvana po hitu te grupe.

Fanove je oduševio video koji je objavila Serena. Komentirali su kako 'dama zna i pjevati'. Dodali su kako im se sviđa i da nisu znali kako je tenisačica i talentirana pjevačica. 

- Predivno i jako ukusno za odličnu svrhu - istaknuli su obožavatelji. Serena je iznenadila ovom kampanjom nakon njezinog inedavnog ispada u finalu ženskog US Opena u New Yorku protiv Naomi Osake (20). 

FILE PHOTO: Serena Williams of the United States yells at chair umpire Carlos Ramos on day thirteen of the 2018 U.S. Open tennis tournament in New York

Tenisačica je vikala na suca koji joj je uzeo poen jer joj je trener pokazivao čudne signale i dobila je opomenu zbog 'coachinga'. Iako je njezin trener Patrick Mouratoglou priznao da je pogriješio, Serena je tvrdila da nikad nije varala. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...