Obavijesti

Show

Komentari 20

Šerifović utišala glasine da ima novu curu: 'Znam da je kriza'

Šerifović utišala glasine da ima novu curu: 'Znam da je kriza'
6

I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri, rekla je nedavno srpska pjevačica

VIDEO

Pjevačica i članica žirija natjecateljskog showa 'Zvezde Granda' Marija Šerifović (34) 2013. godine priznala je da je lezbijka, a unatoč popularnosti, ljubavni život drži podalje od očiju javnosti. Nedavno je Šerifović na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se vide dvije djevojke koje se drže za ruke, a nedugo nakon toga pojavila se vijest da pjevačica ima novu djevojku. 

Srpska pjevačica odlučila je stati glasinama na kraj, te na društvenim mrežama objavila različite fotografije na kojoj se parovi drže za ruke, a uz to im poručila: 

- Genijalci, znam da je kriza s vijestima jer je ljeto, ali nemojte baš ovoliko ispaljivati - napisala je Šerifović na društvenim mrežama. Srpski mediji prije nekoliko godina povezivali su je s dizajnericom interijera Elenom Karić (47), no ispostavilo se kako je sve bio jedan veliki trač. 

Šerifović je nedavno priznala kako bi u budućnosti voljela postati majka. 

- I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri. Radim vrijedno kako bih se u starosti mogla odmarati. Šalu na stranu, vjerujem kako će uskoro i ljubav doći na red - rekla je te dodala kako se ljubav ne dobiva isključivo od partnera. 

- Oko mene su majka, prijatelji, moj pas i publika, tako da imam sasvim dovoljno ljubavi koju u jednakoj mjeri i dobivam i pružam - dodala je, a rekla je što misli i o posvajanju djeteta.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:41

- Posvajanje djeteta je najveće djelo koje jedan čovjek može napraviti. Divim se ljudima koji su spremni na tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam - zaključila je pjevačica čija je pjesma 'Molitva' koju je pjevala na Eurosongu 2007. godine svrstala među top deset pobjednika Eurosonga. 

 

 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu