Obavijesti

Show

Komentari 25

Serija ruši rekorde, a prvo ju odbijali zbog djece u ulogama...

Serija ruši rekorde, a prvo ju odbijali zbog djece u ulogama...
12

Serija 'Stranger things' je s prve dvije sezone stekla status jedne od najgledanijih Netflixovih originalnih serija, a treća sezona ruši sve rekorde te je u prva četiri dana pogledana u više kućanstava od bilo koje druge njihove originalne serije

VIDEO

Serija 'Stranger Things' je u kratkom roku osvojila cijeli svijet, a trenutno je aktualna treća sezona. 

Prema neovisnim podacima o gledanosti, serija je s prve dvije sezone stekla status jedne od najgledanijih Netflixovih originalnih serija, a svježi podaci streaming servisa pokazuju da treća sezona ruši sve rekorde te da je u prva četiri dana pogledana u više kućanstava od bilo koje druge njihove originalne serije.

Postoji nekoliko činjenica o seriji koje mnogi ne znaju, a svaki pravi obožavatelj trebao bi biti upoznat s njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Autori serije Matt i Ross Duffer su 33-godišnji blizanci iz Sjeverne Karoline. Prvi film koji su snimili zvao se 'Hidden', a glavnu ulogu imao je glumac Alexander Skarsgard (42). Ideju o seriji 'Stranger Things' producentima su predstavili lažnim trailerom s isječcima iz E.T.-ja i knjigom fotografija od 20 stranica. Naišli su na mnoge odbijenice jer nitko nije vjerovao da bi odrasle ljude zanimala serija u kojoj su glavni likovi djeca.

Također, radnja serije trebala se odvijati u Montauku za koji teoretičari zavjera vjeruju da je bio mjesto gdje je američka vlada provodila eksperimente nad ljudima. Radnja se sada odvija fiktivnom gradu Hawkinsu, međutim, serija se zapravo snima u Atlanti.

Što se tiče likova, glumac Finn Wolfhard (16) koji u seriji tumači Mikea bio je bolestan u vrijeme audicije pa ju je odradio iz kreveta i naposljetku dobio ulogu. Uloga Dustina u početku nije bila razrađena, no kad su braća Duffer na audiciji upoznali Gatena Matarazza (16) koji ga sada u seriji tumači, odlučili su lik izgraditi oko njega.

Pet razloga zašto biste morali gledati seriju 'Stranger Things'
Pet razloga zašto biste morali gledati seriju 'Stranger Things'

Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin (17) koji u seriji glumi Lucasa i Sadie Sink (17) koja se u drugoj sezoni pojavila kao Max, ranije su se poznavali s Broadwaya gdje su svi troje glumili u mjuziklima. Natalie Dyer (22) koja glumi Nancy te Charlie Heaton (25) koji glumi Jonathana, u vezi su i u privatnom životu.

Naime, obožavatelji se nadaju da će se u trećoj sezoni napokon razviti romansa između Joyce i Hoppera, a David Harbour (44) koji ga u seriji tumači, potvrdio je kako se i sam nada da će se to dogoditi. 

Također, Bob kojeg u drugoj sezoni tumači Sean Astin (48), trebao je umrijeti puno ranije, već u četvrtoj epizodi. Međutim, svima se svidio lik kojeg je utjelovio pa su ga odlučili zadržati sve do osme sezone. 

'Autori serije 'Stranger things' viču i prijete ženama na setu...'
'Autori serije 'Stranger things' viču i prijete ženama na setu...'

Braća Duffer znali su da sedma epizoda 'Chapter Seven: The Lost Sister' ne će naići na odobravanje kod obožavatelja, ali su komentirali kako je ona ključna za daljnji razvoj djevojčice Eleven.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

Što se tiče treće sezone,obožavatelji će više gledati i Priah Ferguson (11) koja je u drugoj sezoni glumila Lucasovu sestru Ericu i već je u prvoj epizodi svima postala omiljeni lik. 

Serija će najvjerojatnije imati još jednu sezonu, a braća Duffer pregovaraju s Netflixom i o potencijalnoj petoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode