Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Serija 'Star Trek: Discovery' je još jednom zapala u probleme

None Foto: Adria.ign.com

Nova serija iz svemira 'Zvjezdanih staza' još jednom je odgođena, nakon što su producenti upali u novi set problema. Redatelji i scenografi, a sad i glumci. Gdje je tomu kraj?

Premijera serije 'Star Trek: Discovery' je još jednom odgođena. Ovih dana postalo je jasno kako ovaj projekt više nema datum izlaska (prema zadnjim navodima trebao je biti tijekom svibnja), dok je serija originalno bila planirana već za lipanj.

Posljednja odgoda je uzrokovana nekolicinom razloga, jedan od kojih je nastavak potrage za redateljima i dizajnerima setova. 'Star Trek: Discovery' se trebao početi snimati već sljedećeg tjedna, no kako producentima još uvijek nedostaje radni kadar, bili su primorani odgoditi produkciju.

Drugi razlog za odgodu jest zvijezda serije Sonequa Martin-Green, koja tumači veliku ulogu i u 'Živim mrtvacima'. Novu sezonu te serije gledat ćemo na malim ekranima u travnju, a producenti su se bojali kako će je se gledatelji zasititi ako 'Star Trek: Discovery' debitira ubrzo nakon toga.

S pozitivne strane, ovih je dana otkriveno tko će u seriji glumiti Spockovog oca, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentari (1)