Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Serija 'The Blacklist' dobit će pojačanje iz 'Zvjezdanih staza'

None Foto: Screenshot

Brent Spinner, zvijezda serije 'Zvjezdane staze: Nova generacija' glumit će još jednog u nizu kriminalaca koji će se naći na meti Jamesa Spadera i Megan Boone

Legendarni glumac Brent Spinner će uskoro gostovati u NBC-evoj popularnoj dramskoj seriji 'The Blacklist', izvještava američki IGN.

Zvijezda serije 'Star Trek: The Next Generation' će glumiti još jednog u nizu kriminalaca koji će se naći na meti Jamesa Spadera i Megan Boone.

Glumac koji je stekao legendarni status zahvaljujući svojoj ulozi androida Date će u 'The Blacklistu' tumačiti kriminalca s nadimkom 'arhitekt', a i sama epizoda serije će biti naslovljena 'The Architect'. Spinerov lik je ovaj nadimak zaradio zahvaljujući svojoj reputaciji genijalnog kriminalca sposobnog osmisliti i realizirati izuzetno komplicirane pljačke.

Aram (Amir Arison) će tijekom epizode pod krinkom kriminalca infiltrirati američko hakersko podzemlje kako bi pokušao uloviti Spinerovog lika.

Više informacija o Spinerovom sljedećem angažmanu donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentari (3)
  • znači ovo je data'haha zvjezdanestaze 2 su mi zakon

    2. 2. 2017,   11:15
  • Meni su uvijek u ZS najzanimljiviji likovi umjetne inteligencije a DATA je najbolji jer koliko god tražio ljudskost ispada puno ljudskiji od današnjih stanovnika planete. 7 od 9 je također cool pa doktor hologram.

    2. 2. 2017,   12:44
  • data:)))))))

    2. 2. 2017,   11:42