Obavijesti

Show

Komentari 5

Sestre Kardashian ismijavaju Jordyn: 'Nađi svog muškarca'

Sestre Kardashian ismijavaju Jordyn: 'Nađi svog muškarca'
4

Kardashianke nisu jedine koje zamjeraju Jordyn na ovoj izdaji, jednako misle i njihovi obožavatelji koji Woods ostavljaju neugodne i ponižavajuće komentare na društvenim mrežama

VIDEO

Reality zvijezda Khloe Kardashian (34) prekinula je vezu s košarkašem Tristanom Thompsonom (27) nakon što je saznala da ju je prevario s Jordyn Woods, inače najboljom prijateljicom njezine polusestre Kylie Jenner (21).

Pokretanje videa...

01:19

Iako je Thompson već nekoliko puta uhvaćen da vara poznatu Kardashianku, ona mu je dosad sve opraštala. Posljednji indicent ipak je bila kap koja je prelila čašu, a Khloe ga je, čim je saznala za njihovu aferu, otjerala iz zajedničkog doma.

Nakon skandala, u obitelji Kardashian-Jenner nema mira, a slavne sestre na društvenim mrežama ne prestaju se 'izrugivati' Jordyn. Tako je Kim Kardashian (38) na Instagramu objavila video u kojem, zajedno s Khloeinom prijateljicom pjevuši stihove: 'Imam jedan savjet za tebe, nađi si sama svog muškarca'. 

Instagram/Screenshot

Kylie je svoju, sad već bivšu, najbolju prijateljicu, 'izbacila' iz života, a kako donose američki mediji, ne misli joj oprostiti. I ne samo to, 'spustila' je cijene ruževa koji nose njezino ime.

Nije poznato želi li se Kylie što prije riješiti svih tragova svoje najbolje prijateljice iz svog make up brenda ili tek profitirati od cijelog preljubničkog skandala.

Sestre Kardashian nisu jedine koje zamjeraju Jordyn na ovoj izdaji, jednako tako razmišljaju i njihovi obožavatelji koji Woods ostavljaju neugodne i ponižavajuće komentare na društvenim mrežama.

- Ovo ti stvarno nije trebalo. Kylie ti je dala sve, a ti si išla i potajno se viđala s Tristanom. Svi te mrze, nema šanse da ti itko oprosti ovo što si napravila. Može te biti sram - samo je jedan od mnogih komentara na Instagramu. 

Instagram

- Uništila si njihovu obitelj, nadam se da si sad sretna. Karma je kuč*a, sve će ti se vratiti - piše u komentarima razočaranih obožavatelja.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane