Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seve bijesna zbog kritike: Ne dolazi mi na vjenčanje!

None Foto: Jurica Galoić 3

Zoran Škugor ne smije doći Severini na svadbu jer je izjavio da joj je album namijenjen srpskom tržištu. Seve će se udati za “nevidljivog” čovjeka

Severina je Zoranu Škugoru pozivnicu za svoje “vjenčanje” poslala još prije nekoliko dana. No onda je on izjavio da je album “Zdravo, Marijo” snimila za Vojvodinu, Srbiju, Slavoniju, Tursku i Bosnu. Uvrijeđena pjevačica ga je nazvala istog dana i zamolila ga da je ubuduće ne komentira i da joj ne dolazi na “svadbu”.
- Eto, neću joj doći na svadbu. Preosobno je shvatila moj komentar. Severina očito spada u grupu ljudi koji ne podnose kritiku. Ja nisam plaćeni kritičar, nego samo kažem što mislim - kaže estradni menadžer Zoran Škugor.
Severina je “svadbu”, kojom promovira svoj najnoviji, 11. studijski album “Zdravo, Marijo”, isplanirala u zagrebačkom restoranu Okrugljak, mjestu na kojem se dobro osjeća i dobro jede. Pozvala je 200-tinjak ljudi, odabrala Sposinu vjenčanicu, a za kuma Gorana Bregovića, koji joj je skladao pjesme s albuma i zbog kojeg su joj ljubavne veze navodno pucale.
- Kemije između nas ima, fizike nema. Mi se obožavamo - komentirala je Severina.
Kako doznajemo, Seve se planira udati za “nevidljivog” čovjeka. Konobar će cijelu noć posluživati prazan stolac, donositi tanjure s hranom i pune čaše.

Komentari (35)
  • šta ova neće još izmislit samo da bi se promovirala i bila na naslovnicama... mislim da je zrela za psihijatriju...

    19. 5. 2008,   19:26
  • Jos jedan dokaz da joj fali par kotacica.

    19. 5. 2008,   19:27
  • sve je to show da joj se album što bolje proda...ona sad pokazuje svoje lice iz onog pornića...

    19. 5. 2008,   19:25