Obavijesti

Show

Komentari 23

Seve dala 50.000 kuna za haljine Anamarije Asanović

Seve dala 50.000 kuna za haljine Anamarije Asanović
5

Severina je od Anamarije Asanović kupila cijelu kolekciju s Cro-a-Portera. Anamarija, kći bivšeg nogometaša, dizajnom se bavi oko dvije godine...

VIDEO

Mojoj najdražoj pjevačici Severini jako su se svidjele prozirne haljine u kombinaciji s korzetima jer kreacije govore o snažnoj, energičnoj ženi koja je ponosna na svoj seksepil, otkrila je Anamarija Asanović (22). Kći bivšeg nogometaša dizajnom se bavi dvije godine, no prve kreacije pokazala je na ovogodišnjem proljetnom Cro-a-Porteru. Dizajnerica je kolekcijom oduševila modne kritičare, ali i samu Severinu (38).
- Kupila je sve moje kreacije koje sam pokazala na Cro-a-Porteru, točnije deset negližea s korzetima. Vidjela sam da je moj crni negliže nosila na snimanju spota 'Lola' - veselo se pohvalila Anamarija. Za njezine kreacije Severina je, doznajemo, izdvojila oko 50.000 kuna. Anamariji je drago što splitska pjevačica nosi njezine haljine jer joj se, kaže, oduvijek divi.
- Super mi je što podupire mlade dizajnere. To je za mene velika prilika i motivacija - zaključila je Anamarija. Prvu kolekciju je stvarala nekoliko mjeseci, a financirali su je njezini roditelji, koji su je oduvijek podupirali.
- Za materijale i šivanje potrebno mi je najmanje 40.000 kuna, što nije malo za početnika. Iako mi roditelji pomažu, drugu kolekciju koju pripremam platila sam sama - otkrila je kći bivšeg nogometaša. Mlada dizajnerica ističe kako bi u budućnosti voljela imati vlastitu tvornicu u kojoj će šivati kreacije. Isto tako Anamarija bi voljela dizajnirati odijela hrvatskim nogometnim reprezentativcima.
- Odrasla sam uz nogomet i normalno je da mi je to velika želja. Vidim ih u tamnoplavim laganim odijelima modernog kroja - objasnila je Anamarija. Osim Severine, za njezine kreacije zainteresirane su Doris Dragović, kojoj će Anamarija skrojiti dugu crvenu haljinu od svile, te odvjetnica Doris Košta. Dizajnerica inspiraciju najčešće pronalazi u starim filmovima poput 'Casablance', a trenutačno završava studij modnog dizajna u Milanu.

NOSILA DUBOKE GAĆICE U STILU PIN-UP DJEVOJKE
Severina je na snimanju spota za pjesmu 'Lola' pjevala u Anamarijinim kreacijama. Pjevačica se u rublju valjala po krevetu pokazavši da i duboke gaćice mogu biti seksi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'