Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seve je prava snaha: Pomaže svekru Kebi praviti zimnicu

None Foto: Instagram

Dragan Kojić Keba otkrio je kako je Severina postala prava snaha te da je glavna kada se u njihovom domu sprema zimnica. Pjevačica je gulila paprike i pravila ajvar

Svi to radimo, onako obiteljski, to je najljepša stvar - da udruženim snagama spremamo zimnicu, rekla je za srpski Alo Olja, Severinina (44) svekrva i supruga Dragana Kojića Kebe (56), a u priču se 'ubacio' i folker.

- Zašto ne bi ljuštila paprike?! Što u tome ima loše?! Svi vole zimnicu, i vi, i ja, i ona - objasnio je Keba i dodao da Seve nema protekcije te da svatko tko ju jede mora i spremati zimnicu.

Foto: Denis Lončar/privatni album

Ipak, stariji Kojić priznaje da on izbjegava guljenje povrća te da taj dio pripreme zimnice prepušta drugima.

- Naravno, paprika je uvijek tu, pečena ili ljuta, nije bitno. Ne čistim ja, ali sve probam - kazao je kroz smijeh, a njegova supruga otkrila je kako zapravo stoje stvari.

- Odmah da vam kažem, ništa on ne radi - rekla je Olja. Keba nije bio oduševljen.

Komentari (111)
  • Imam tri žuta kartona. I četvrti na vidiku...

    13. 10. 2016,   11:10
  • Ja pravim ajvar svake godine. Kiselim papriku, krastavce...jel to nešto tako specijalno? Na koje ste vi grane spali, dragi moji 24 sata, o čemu vi pišete, strašno.

    13. 10. 2016,   11:42
  • seve kiseli kebine krastavce, a kaj sin dela ? j...i vas više oni , dođe mi da se fakat maknem odavde , pokupovali dilome i pišu o severini i kebi ,

    13. 10. 2016,   11:35