Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Seve je previše smršavila, a Zigman me odbacio zbog Cardi'

None Foto: Privatni album 25

Znaš li Zigmana? Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam! Toliko se 'uzvijezdio' otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na 'mjerama', priznala je Jelena

Cajka Jelena Karleuša (41) gostovala je u emisiji '456 sekundi sa Sašom Vidićem'. Kontroverzna pjevačica i stilist nisu pričali samo o cipelama, torbama i garderobi već su se osvrnuli i na Jelenin privatni život.

Foto: Instagram

Karleuša je tako priznala da je i dalje u braku s nogometašem Duškom Tošićem (34), bez obzira na medijske napise.

Foto: Instagram

- Još uvijek je moj suprug. Srpski mediji rekli su da smo se već razveli, čak su nam podijelili i imovinu te dodijelili alimentaciju djeci - rekla je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijekom intervjua, Saša joj je na velikom ekranu pokazivao pjevačice s estrade, među ostalim i Splićanku Severinu Kojić (47), za koju je Jelena imala samo riječi hvale.

PROPUSTILA REVIJU Karleušu ganula kći Atina, nije mogla prestati plakati od sreće

- Severina ima ukusa, ona je jedna od rijetkih žena koja zna da nosi ono što njoj stoji, odnosno da ne nosi ono što je trend nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno - kazala je.

Foto: Privatni album

- Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Super mi je, mislim da je malo smršavila više nego što treba, ali s druge strane i to mi je totalni 'fashion'. Blago njoj! Ja bih više voljela da sam premršava, nego da imam problema s kilažom - dodala je.

Foto: Screenshot/Telegraf.rs

Stilist je Karleuši prezentirao i njezine modne izričaje, uključujući i Jelenin outfit za koji je bio zaslužan riječki modni dizajner Juraj Zigman (35).

Foto: Privatni album

- Ovo je Zigmanova kreacija. Znaš li Zigmana? Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam! Toliko se 'uzvijezdio' otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na 'mjerama' - iskreno je priznala.

Foto: Screenshot/Telegraf.rs

Na kraju intervjua pjevačica je otkrila da su velike grudi njezina najveća životna greška. 

Foto: Screenshot/Telegraf.rs

Nakon toga joj je Saša rekao da i nisu toliko velike, na što mu je Karleuša odgovorila: 'Meni ništa nije veliko osim srca'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (23)
  • Karleusa mi djeluje muskobanjasto,a Severini bi dobro stajala koja kila vise...

    7. 11. 2019,   18:53
  • Idem se raniti...bar malo

    7. 11. 2019,   19:28
  • Što je ne vrijedjaš sa nekim dugim nadimkom. Kakva cajka lupaš gluposti.

    7. 11. 2019,   19:37