Obavijesti

Show

Komentari 63

Seve nema gažu za doček, ali uživa na Maldivima bez Igora?

Seve nema gažu za doček, ali uživa na Maldivima bez Igora?
7

Mnogi obožavatelji bili su oduševljeni njenom figurom u kupaćem kostimu, no dio njih je bio tužan jer Severina ove godine nije zakazala nastup za novogodišnji doček već se odlučila odmoriti na plažama

VIDEO

Sanjala sam o bijelom Božiću i san mi se ostvario, napisala je Severina Kojić (46) na društvenoj mreži uz fotografiju kako uživa šetajući pješčanim plažama Maldivima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Iako su njezini obožavatelji navikli da svaki Božić dijeli obiteljske fotografije iz uređenog doma, Seve je ove godine blagdane odlučila proslaviti u dalekoj Aziji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sun,moj san,moj sin...☀️❤️

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Prvo je podijelila fotografiju sina Aleksandra (6) na plaži, uz prigodan citat: "Moje sunce, moj san, moj sin", a zatim se pohvalila i svojom figurom u bijelom jednodijelnom kupačem kostimu. 

Fotografiju joj je komentirala prijateljica i bivša manekenka Iva Radić (41), ali i dekoraterka seta i dizajnerica, Anita Dujić (33).

Mnogi obožavatelji također su bili oduševljeni njenom figurom, no dio njih je bio tužan jer Seve ove godine nije zakazala nastup za novogodišnji doček već se odlučila odmoriti.

Iako su srpski mediji pisali kako su ona i suprug Igor Kojić (31) pred rastavom braka, Seve je nakon nagađanja objavila nekoliko fotografija s njihov Afričkog vjenčanja i tako dokazala da je s njima sve uredu.

To je potvrdio i Sevkin svekar Dragan Kojić Keba (58) koji je nedavno izjavio kako par nikad nije bio u boljim odnosima.

-  Koliko ja znam, a znam pouzdano, Severina i Igor su u nikad većoj ljubavi - rekao je Keba. No obožavatelji su se svejedno pitali zašto Igora nema na Severininim fotografijama - skriva li se iza fotoaparata ili je ostao kod kuće. 

Severina je s Aleksandrom na Maldivima bila i prije četiri godine. 

- Nitko ne sjaji ljepše od sjaja maminog sunca - napisala je svojevremeno pjevačica pokraj fotografije sa sinom.

Nakon turneje kojoj je bila iznimno posvećena, zatim novogodišnjih nastupa u Budvi, Severina je uzela tjedan dana godišnjeg odmora samo za sebe i sina. Dok seksi pjevačica sunča u minijaturnim gaćicama, Aleksandar je uokolo trčkarao.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama