Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severina: 'Koljena me ne bole te sam spremna za turneju...'

None Foto: 7

U utorak navečer otvorena je poliklinika Kaliper specijalizirana za fizikalnu medicinu, a na otvorenju su prisustvovala brojne zvijezde poput Severine koja je objasnila kako ju zbog terapija u poliklinici koljena više ne bole

Na otvaranju Poliklinike Kaliper, specijalizirane za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i sportsku medicinu okupila su se brojna poznata lica poput Severine, Nives Celzijus, Anđe Marić, Marija Petrekovića, te skijaši Ivica Kostelić i supruga Elin te Natko Zrnčić - Dim

- Godinama poznajem i surađujem s dr. Natašom Desnicom. Puno mi je pomogla u mom profesionalnom životu. Novi prostori Poliklinike Kaliper samo su dokaz da usluge koje pružaju su vrhunske, a dr. Desnica je itekako najbolja u svom poslu - izjavio je Kostelić. 

Severina kao dugogodišnja prijateljica liječnice Nataše Desnice bila je oduševljena novim prostorom u kojem će se pripremati za nadolazeću turneju.

Zagreb: Otvorena poliklinika Kaliper | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Zahvaljujući poliklinici Kaliper i liječnici Nataši desnici ja mogu trčati sa sinom, mogu plesati i najvažnije koljena i noge me ne bole te su spremne za novu turneju. Svi u Kaliper za dobar rad nogu - objasnila je Severina koja je na događaj došla sa skupocjenom torbom Mini Lady Dior izrađene od janjeće kože, a čija cijena iznosi oko 23 tisuće kuna.

Zagreb: Otvorena poliklinika Kaliper | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Poliklinika Kaliper nudi i brojne usluge poput kompletnog programa za mršavljenje, sportskog testiranja, vježbi za skoliozu, te brojne manualne tehnike certificiranih terapeuta. Uz to, u ponudi je i dječja terapija, kao i ona za osobe starije životne dobi. Za njih u ponudi postoje specijalni uređaji s kojima vrlo uspješno rješavaju brojnu degenerativnu problematiku.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (9)
  • Eo bas razmisljam od cega nju koljena bole,i samo jedna poza mi pada na pamet,😇😂😂

    6. 11. 2019,   09:06
  • Hti sam komentirati ali već me netko preduhitrio sa kometarom koji mi je pao na pamet čim sam pročitao naslov

    6. 11. 2019,   09:20
  • Kaj i Petrekovića bole koljena?😳

    6. 11. 2019,   09:27