Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severina: Mojeg sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali!

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 8

Pjevačica Severina Kojić na press konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svojeg sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti djeteta...

Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s djetetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mojem suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave, iz škole nisu dale dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, tjelesni i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sata, ovim riječima počela je svoje obraćanje na press konferenciji pjevačica Severina Kojić (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i ispričnicu jer sam imala malu tjelesnu ozljedu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dobivam prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi - nastavila je pjevačica te ispričala situaciju koja se navodno dogodila.

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Vukle su ga za ruku za ramena za stomak to sve imam i u liječničkom nalazu. I prijetile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su mu vlastitim tijelom spriječavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i pol sata maltretiranja, ravnateljica koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dijete - tvrdi Severina.

ŽENA OD KOJE SE ODBIJA ZNOJ Svi su od plesa znojni i umorni, samo Seve pozira s dekolteom

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti:

- Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine - tvrdi Severina. 

Nazvali smo ravnateljicu škole koja kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje imati spokojno, odnosno mirno djetinjstvo.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko skrbništva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj studenog.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Komentari (290)
  • A kakve veze imaju njene gole slike ili pornić sa zlostavljanjem njenog djeteta?Ni jedno djete nije zaslužilo da ga se naziva kopiletom,ne zaboravite da i Vaše djete netko može tako nazvati,jel bi Vam bilo drago? Svi imamo svoje brige i probleme,pustite ženu neka riješava svoje kako najbolje može,zna i umije.

    17. 10. 2019,   13:12
  • Nikad neću vjerovati samo jednoj strani, pogotovo kad se radi o ovakvim optužbama. Naravno da institucije ne smiju sazvati konferenciju za novinare gdje bi iznijeli svoju verziju događaja za koju sam uvjerena da je drukčija nego Severinina. U svemu tome ispašta dijete kojem roditelji uništavaju normalan život svojom međusobnom netrpeljivošću!

    17. 10. 2019,   13:10
  • Boze sacuvaj, jadno to dijete! Ne znam da li je ovo istina sto Severina iznosi, iako sumnjam da bi s time isla u javnost da nema necega u tome, ali je istina da se preko tog jadnog djeteta vec godinama lome koplja izmedju majke i oca!!

    17. 10. 2019,   13:02