Obavijesti

Show

Komentari 51

Severina: Ne da mi do sina; Milan: Poštujem odredbe vlasti

Severina: Ne da mi do sina; Milan: Poštujem odredbe vlasti
8

Ni jednoga trenutka mi nije bila namjera uskratiti majci viđanje djeteta i zato sam i ponudio da to vrijeme nadoknadimo kad kriza prođe, tvrdi Milan Popović...

VIDEO

U utorak popodne pjevačica Severina Kojić (47) objavila je na Instagramu snimku u kojoj sa zaštitnom maskom preko lica, stoji ispred ulaza u stambenu zgradu u kojoj stanuje Milan Popović (55). Optužila ga je da ju ne pušta u zgradu niti joj odgovara na portafon iako je u 15 sati trebala preuzeti malodobnog sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Srpski biznismen i otac djeteta kaže kako situacija nije onakva kakvom ju Severina prikazuje. 

- Još prošli tjedan, dok je naš sin išao u školu, Severina i ja smo se dogovarali o tome da ću sa sinom boraviti u Beogradu, a budući da je i Severina često ovdje, pridržavat ćemo se privremene mjere i susreti će se odvijati prema dogovoru. Situacija nam se promijenila u nedjelju 15. 3. kad su srpske vlasti odredile preporuku o samoizolaciji za sve one koji su proteklih tjedana bili u inozemstvu. Oboje smo boravili u inozemstvu. Severina je tako bila u Švicarskoj gdje je imala gažu, a ja sam bio na putovanju u Austriji.

Stigla joj je prijava: Severina je prijetila ravnateljici škole?
Stigla joj je prijava: Severina je prijetila ravnateljici škole?

Odlučio sam poštovati odredbu srpskih vlasti i sa sinom biti u samoizolaciji te sam ju o svemu pravovremeno izvijestio. Nakon toga u nedjelju, nisam uspio organizirati susret majke i djeteta zbog izvanrednih okolnosti a odmah sam joj iskomunicirao da ću joj sve propušteno vrijeme s našim sinom nadoknaditi nakon što prođe period samoizolacije. Kada je danas stigla pred moja vrata na Instagramu je objavila video, odajući moju adresu, čime je prekršila zakon. Nakon toga koliko znam, kontaktirala ju je srpska policija i obavijestila kako i ona mora 14 dana provesti u samoizolaciji - objasnio nam je Milan Popović.

Dodao je kako mu nije bilo lako donijeti ovakvu odluku s obzirom na to da je u posljednje vrijeme pjevačica zaradila i prijavu od škole koju njihov sin pohađa, zbog zanemarivanja djeteta. 

- Ni jednoga trenutka mi nije bila namjera uskratiti majci viđanje djeteta i zato sam i ponudio da to vrijeme nadoknadimo kad kriza prođe - tvrdi Popović. 

Severina je pak u videu, kako prenosi Jutarnji list, iznosila svoju stranu priče.

- Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju sina i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… - žalila se pjevačica svojim fanovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave
Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano