Obavijesti

Show

Komentari 152

Severina: Prva riječ koju je Aleksandar rekao bila je 'baba'

Severina: Prva riječ koju je Aleksandar rekao bila je 'baba'
4

Trudit ću se odgojiti ga da bude dobar čovjek, ne samo vjernik. Znam mnoge ateiste koji su dobri ljudi, rekla je pjevačica te dodala da su ona i sin postali kompanjoni

VIDEO

Nedavno je prekinula vezu sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (47), no Severina (40) radi punom parom i uživa u majčinstvu. Poslije koncerta u Frankfurtu, pjevačica je stala pred kamere 'Exkluziva' i progovorila o sinu Aleksandru. 

- Ima osam mjeseci i ovo je prvi put da sam otišla na put, a da njega nisam povela sa sobom. Postali smo pravi kompanjoni. Počeo je pričati. Moja majka je bila najsretnija jer je njegova prva riječ bila 'baba' - izjavila je Severina koja je sina krstila u crkvi u Rijeci. 

- Krštenje ću pamtiti po prekrasnim riječima svećenika. Krstila sam ga na dan Svetog Mihaela - rekla je Severina te dodala da će se truditi da sina izvede na pravi put. 

- Trudit ću se odgojiti ga da bude dobar čovjek, ne samo vjernik jer znam i mnoge ateiste koji su dobri ljudi - zaključila je pjevačica. 

Njen, sad već bivši zaručnik, preko medija je poručio da će se uvijek brinuti za svog sina i Severinu. Pjevačica trenutačno radi i na svom novom albumu koji bi trebao izaći početkom mjeseca prosinca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin