Obavijesti

Show

Komentari 112

Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?

Severina se skriva od javnosti: Danima nije izašla iz stana?

Iako Severinini susjedi nisu primijetili da je pjevačica napustila svoj luksuzni penthouse u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, ispred zgrade nije bilo znakova da se pjevačica nalazi u kući

VIDEO

Moj život nije lak, al’ barem imam stila, pjeva Severina (46) u svojoj pjesmi “Opatica”. A otkako su srpski mediji objavili sporne fotografije, pjevačica se ne pojavljuje u javnosti, nego, u stilu opatice, navodno ne izlazi iz svojeg stana.

Iako Severinini susjedi nisu primijetili da je pjevačica napustila svoj luksuzni penthouse u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, ispred zgrade nije bilo znakova da se pjevačica nalazi u kući. Ipak, skupocjeni terenac koji navodno pripada njezinu suprugu Igoru Kojiću (31) nalazio se na svojem parkirnom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novinarske ekipe su dva dana dežurale ispred Severinine zgrade nastojeći dobiti njezinu stanu priče o objavi golih fotografija, koje joj navodno pripadaju.

Novinare ispred Severinina doma došla je posjetiti i policija. Iako nam nisu željeli potvrditi tko je i zašto pozvao policiju, poziv je, kažu, došao iz susjedstva.

Policajci, koji su došli na teren, čudili su se zanimanju novinara za najveću hrvatsku glazbenu zvijezdu. Nije im bio jasan interes medija za pjevačicu koja, već danima, puni naslovnice tiskovina diljem regije.

seve

Već se znala zatočiti u stan?

Da Severini višednevni boravak u kući nije stran, potvrdili su nam susjedi glazbenice koji je, i nakon nekoliko drugih afera, danima nisu viđali. Situacija im je, kažu, poznata. I kao da je očekivala veliko zanimanje medija, pjevačica je, nekoliko godina nakon što je na vrhu zgrade kupila dva velika stana, pogled na oba balkona sakrila od očiju javnosti. Terase i s jedne i druge stane zgrade natkrila je krovom i “ogradila” ih roletama koje su prethodnih dana neprestano spuštene. Zapadni dio, koji je djelomično bio otvoren, spustio se nekoliko minuta nakon dolaska novinarske ekipe. Istočni dio i jučer je bio donekle otvoren, ali se na prozoru nitko nije pojavljivao.

Seve je jednu od fotki iz sporne serije objavila sama iz Pariza
Seve je jednu od fotki iz sporne serije objavila sama iz Pariza

Pjevačici je možda ipak trebalo malo svjetla pa je dio roleta ostavila podignutim. Jako sunce, koje je proteklih dana žarilo zagrebačkim asfaltom, pjevačicu rođenu na splitskim Pujankama najvjerojatnije nije uspjelo ugrijati.

I dok se začuđeni stanari njezine zgrade pitaju kad će vidjeti susjedu s najvišeg kata, Severinino pojavljivanje u javnosti očekuju i njezini mnogobrojni obožavatelji.

Razumno je stoga njezino najvjerojatnije dugo zadržavanje u kući. Jer pitanje je gdje bi zvijezda poput Severine mogla otići, a da je netko ne prepozna i ne zaustavi.

A Seve svojim ostankom u kući kao da dokazuje još jednu tvrdnju iz “Opatice”: “Suvereno vladam teritorijom, samostalna” te zaključiti stihom: “Držim sve u šaci”.

Spuštenim se roletama zaštitila od neželjenih pogleda javnosti

I kao da je očekivala veliko zanimanje medija, pjevačica je, nekoliko godina nakon što je na vrhu zgrade kupila dva velika stana, pogled na oba balkona sakrila od očiju javnosti. Terase i s jedne i druge stane zgrade ‘ogradila’ je roletama koje su neprestano spuštene.

'Poduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava...'
'Poduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava...'

Video uradak iz 2004. omogućio joj je najprodavaniji album u Hrvatskoj

Golišave fotografije Severine javnost su podsjetile na travanj 2004., kada je objavljen video koji je pjevačica snimila s Milanom Lučićem, koji je bio oženjen i navodno čekao treće dijete. Film od 11 minuta nastao je na Lučićevoj jahti i obišao je regiju.

Severina je za objavljivanje spomenutog videa u tužbi tražila odštetu od 75 tisuća kuna, a čitava ju je situacija jako potresla.

- Ako je uspjeh da vam se otkažu sponzorski ugovori i kad sam morala odustati od onoga što sam najviše voljela, i to gotovo sedam mjeseci, a to su bili koncerti - rekla je tad pjevačica. Njezina tuga ipak nije trajalo dugo. U listopadu iste godine objavila je album ‘Severgreen’, koji je prvi dan prodan u više od 13 tisuća primjeraka te je imao najbolju prodaju u diskografskim kućama Hrvatske. Dvije godine nakon toga nastupila je na Dori s pjesmom ‘Moja štikla’ te pobijedila i otišla na Eurosong u Atenu. Pomoć je zatražila od Zorana Škugora, koji joj je predložio da napravi ‘Sex tour’, na kojoj bi prikazivali slike iz videa po uzoru na Madonnu. Turneju ipak nisu realizirali, a plasman na natjecanjima dao joj je snage te je nastavila nizati hitove. 

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju