Obavijesti

Show

Komentari 141

Severina se više ne botoksira, a Šuput se unakazila filerima

Severina se više ne botoksira, a Šuput se unakazila filerima
14

Pet vodećih estetskih kirurga za 24sata je analiziralo estetske zahvate najpoznatijih Hrvatica. U prvom dijelu donosimo njihovo viđenje operacija Severine i Maje Šuput...

VIDEO

Dobro znamo kako pjevačice ne štede kad je njihov izgled u pitanju, a cifre koje keširaju kako bi ostale mlade su vrtoglave, priča nam jedan od top pet estetskih kirurga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19
Popustio joj botoks? Severina šokirala izgledom na premijeri
Popustio joj botoks? Severina šokirala izgledom na premijeri

Svi estradnjaci žele izgledati mlađe i ljepše, a neke su glazbenice, poput Nine Badrić, Maje Šuput i Severine Kojić, posebno osjetljive na svoj izgled. No godine, čini se, ipak nisu samo broj, pa većini i ne polazi za rukom izgledati mladoliko i svježe svaki dan.

Severina Kojić (46) sada izgleda u skladu sa svojim godinama. Opuštena koža lica može biti posljedica naglog mršavljenja, što ipak mislim da kod nje to nije slučaj. Došlo je do prestanka djelovanja filera u predjelu jagodica, a istovremeno nije stavljala novu dozu – objašnjava nam stručnjak.

Drugi kirurg dijeli njegovo mišljenje. Kaže kako Severina neko vrijeme nije koristila botoks, koji se razgrađuje kroz šest mjeseci, pa se Severini opustila koža. I treći kirurg slaže se s tom procjenom.

Seve RTL-ovoj novinarki: Želite li vi cijeli život biti voditeljica?
Seve RTL-ovoj novinarki: Želite li vi cijeli život biti voditeljica?

- Fotografije na kojima Severina pozira upućuju na umorno lice i neprospavanu noć. Svatko od nas ima i teške noći, ali i loše dane koji utječu na izgled. Može se pretpostaviti da je stavljala filere i botoks, koji su u svojevrsnoj resorpciji, i trebalo bi ih možda malo osvježiti – smatra kirurg. Otkrio nam je kako se, kao i kod botoksa, filer razgrađuje u roku od šest mjeseci.

Severina nekad i sad: 'Na njoj je još jedino madež prirodan...'
Severina nekad i sad: 'Na njoj je još jedino madež prirodan...'

Filer je zapravo hijaluronska kiselina koja postoji u organizmu, a botoks je pak otrov koji paralizira mišiće lica čime se postiže zaglađeniji izgled čela. Seve je godinama vjerna botoksu, a što ju je potaklo da ga, kako oni tumače, odjednom prestane ubrizgavati ne mogu dokučiti.

Nekim je Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke. Maja Šuput (39), tvrde stručnjaci, doslovno se unakazila filerima.

- Prije godinu, dvije usne su joj bile užasne i izobličene. Sada to donekle i izgleda pristojno, no problem su njezini obrazi. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu – kaže kirurg o pjevačici. Šuput je otvoreno rekla da je prije 11 godina povećala grudi jer je bila nezadovoljna njihovom veličinom, a operaciju je platila oko 25.000 kuna.

Maja Šuput je postala brineta: 'Draža si mi bila kao plavuša...'
Maja Šuput je postala brineta: 'Draža si mi bila kao plavuša...'

- Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu stavitina nešto, gornji dio kupaćeg – rekla je Maja, koja se i riješila podbratka. Za taj zahvat potrebno je iskeširati 11.000 kn.

Dva puta godišnje, otkrivaju nam stručnjaci, potrebno je usne pumpati hijaluronom, a cijena doze kreće se od 2 500 pa sve do 5 000 kn. Nešto dugotrajniji je Aquamid, supstanca na bazi vode čiji efekt traje nekoliko godina. Jedna ampula stoji oko 4 000 kn, a Severina za veličinu usana koju ima, tvrdi stručnjak, troši dvije ampule.

Šuška se i da je pjevačica podigla kapke, za koje je potrebno iskeširati 10.000 kn. Severina ide i na tretmane mezoterapije. Tretman traje sat vremena i stoji 550 kn, a kako bi rezultati bili vidljivi na ovaj tretman potrebno je ići u više navrata.

Za ubrizgavanje botoksa u čelo ili filera u jagodice, pjevačice su iskeširale, tvrde doktori, najmanje 2 500 kuna po ampuli, a na tretman kako bi efekt ostao postojan potrebno je ići svakih šest mjeseci.

Kada zbrojimo sve korekcije i pomnožimo s brojem godina u kojima pjevačice podležu estetskim zahvatima, dolazimo do vrtoglave cifre od 500.000 kuna. I to po ‘’glavi’’.

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...