Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severina: Sin ne ide u školu; tim Milana Popovića: Kako ne?!

None Foto: Instagram/Pixsell 8

Gospođa Kojić kaže kako je sina odlučila ispisati iz škole koju pohađa od 2018. godine. Seve je izjavila kako je dječak izrazio želju da ne ide u tu školu jer je to za njega izrazito teška i stresna situacija

Posljednja situacija s mojim sinom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretirali dijete, izjadala se Severina Kojić (47) u razgovoru s novinarkom Slobodne Dalmacije.

POGLEDAJTE VIDEO O SEVERINI:

Pjevačica večeras ima zakazan koncert u splitskoj Spaladium Areni, prvi u nizu svoje “magične” turneje. Dok je uvježbavala posljednje korake koreografija za svoje pjesme, Severina je ispričala kako njezin sin već mjesec dana ne želi ići u školu.

Foto: Instagram

- Izrazio je želju da ne želi ići u tu školu jer je za njega to bila izrazito teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu - rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

No izvori bliski dječakovu ocu Milanu Popoviću (54) tvrde nam drukčije. Oni kažu kako je dječak proteklog tjedna bio u školi. Podsjetimo, gospođa Kojić se na konferenciji za novinare, na kojoj je najavljivala turneju, požalila kako su učiteljice u petak, 11. listopada, tjelesno i psihički povrijedile njezina sina u školi koju pohađa.

SKRIVA DETALJE TURNEJE Sevi od benda na turneji ostali samo bubnjar i prateći vokal...

Nakon toga je optužila ravnateljicu škole da se “zbližila” s Popovićem, a prozvala je i pravobraniteljicu za djecu koju je, tvrdila je pjevačica, tražila pomoć. Popović je tad rekao kako, prema njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavljanja njegova i Sevina sina. Također, tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavljanje uopće ne postoji u toj školi.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

- Nisam bio na licu mjesta, ali nikakvog zlostavljanja, prema meni dostupnim informacijama, nije bilo. Igor je došao preuzeti dijete, ali na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta to neću tolerirati u budućnosti - rekao je Milan, koji smatra kako je ovaj incident insceniran.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Komentari (187)
  • Pitanje uredniku ovih "vijesti": koliko Severina financira ovaj portal? Naime, svakome normalnom već se popela na vrh glave svojom pojavom. Ispada da u Hrvatskoj ne postoje pjevačice kojima bi trebalo posvetiti pozornost, ali kad Severina kihne, trebalo bi se, po vama, urednicima, angažirati konzilij svih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj (usput, zašto se ne liječi u Srbiji) kako bi se spomenuta osoba oslobodila poriva kihanja. Poruka onima koji Severinu dižu u nebesa: dotična nije dostojna očistiti štikle jednoj Nini Badrić, Vanni, a da se ne govori o tome kako nije dostojna niti razgovarati sa jednom Radojkom Šverko, Gabi Novak ili ako ne njima, a ono mnogim mladim curama koje su pjevački već sada iznad nje. Severinu drže samo skandali koje producira ili sama ili se javljaju sami po sebi. Bilo bi doista potrebno, Severinu više maknuti iz ovih barem, medijskih, prostora. Nikoga nije briga ide li njen sin u školu ili ne, ali bi trebalo biti briga sve nas, koliko djece nemaju mogućnosti da idu u školu, a željeli bi. Stoga gospođo Kojić maknite se zajedno sa svima koje plaćate, sa ovih prostora. Niste dostojni hrvatske medijske pozornosti!

    16. 11. 2019,   12:46
  • Dok je ševa na turneji sin mora u školu. Znači tokom tog razdoblja bi trebao živjeti s tatom. Zato je sve ovo iscenirala!!!

    16. 11. 2019,   12:10
  • Jadno dijete...strašno što mu roditelji rade, kad će shvatiti da mu takvim ponašanjem samo štete...

    16. 11. 2019,   10:39