Obavijesti

Show

Komentari 265

Severinin krah? Otkantala i PR stručnjaka, a gaža ni za lijek...

Severinin krah? Otkantala i PR stručnjaka, a gaža ni za lijek...
7

U mjesec dana gospođa Kojić imala je tri koncertna debakla, a najbliže je suradnike otjerala. Šuška se kako je Severina već dugo 'u lovu' na nove ljude...

VIDEO

Severina je, izgleda, kako pjeva u svom čuvenom hitu ostala u “gradu bez ljudi”. Na dan objave nove pjesme “Popila”, prvi put otkad surađuju, nitko iz njezina PR tima nije poslao obavijest medijima o premijeri spota. A spot je jedina novina u karijeri gospođe Kojić (46) koja je u manje od mjesec dana imala tri koncertna debakla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43

Posljednji u nizu problematičnih gaža bio je njezin nastup u Začretju. Ondje je Severina trebala nadoknaditi ranije otkazani koncert u Donjoj Stubici, no na svojem profilu na društvenoj mreži pravdala se obožavateljima kako zbog organizacijskih poteškoća ipak opet neće pjevati. No organizatori su ispričali svoju stranu priče, u kojoj tvrde da Severina laže.

- Ostali smo neugodno iznenađeni njenom objavom na službenoj Facebook stranici, u kojoj razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora, iako tome nije tako - napisali su na Facebook stranici kafića Famous Vintage Bar koji je organizator najavljenog koncerta. Dodali su kako ne žele “špekulirati” o razlozima zbog kojih je Severina na vlastitu inicijativu otkazala koncert.

- Ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže najvjerojatnije u narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa - poručili su.

Objasnili su kako će svima koji su već kupili ulaznice novac vratiti na prodajnim mjestima.

- Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert - poručili su na Facebooku. Istog dana srpski mediji raspisali su se o Severininom iznenadnom prekidu suradnje s jednim od najbližih joj suradnika, PR menadžerom Davorom Grginom.

Doris Dragovic

Na naše brojne telefonske pozive PR agenciji kojoj je Grgin vlasnik nitko nije odgovarao, a on je pozive na svom broju odbijao. O bliskosti Severine i njezina PR tima svjedočili smo početkom rujna kad je gospođa Kojić svoje suradnike, na čelu s Grginom, pozvala na svečanost polaska njezina sina Aleksandra (7) u osnovnu školu.

Što se događa? Severina Kojić otkazala je još jedan koncert...
Što se događa? Severina Kojić otkazala je još jedan koncert...

Grgin je bio čest gost u njezinu domu, na obiteljskim druženjima i putovanjima. U intervjuima je isticao kako je s gospođom Kojić blizak i intiman prijatelj, a niti ona nije štedjela slatkorječivost kada je Grgin bio u pitanju. Nitko se nije nadao da će PR stručnjaka snaći sudbina Severinina dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića, koji je, kako se službeno tvrdi, na duljem godišnjem odmoru otkako se šuška da je s pjevačicom zahladio odnose.

Petrović se ne pojavljuje u medijima posljednjih mjesec dana niti je sa supružnicima Kojić promovirao film “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, u kojem je glumio s Igorom i Severinom. Nedugo nakon premijere filma Severina je nastupila na Zlatiboru. Mediji u Srbiji naslađivali su se Severininim nastupom nazivajući ga debaklom. Naime, tvrdili su kako je Seve prodala oko 300 karata u dvorani koja može primiti deset puta više ljudi, a iste večeri, 30 kilometara dalje, folk pjevačica Maya Berović je prodala 3000 karata.

Kafić kaže da Severina laže: 'Neugodno nas je iznenadila'
Kafić kaže da Severina laže: 'Neugodno nas je iznenadila'

Posljednjih mjesec dana Tomica Petrović ne odgovara na pozive oko nastupa Severine Kojić, a izbjegava i javna pojavljivanja.

Nekoliko tjedana prije navodnog raskola Petrovića i gospođe Kojić, Severina je okončala i suradnju s odvjetničkim uredom Budimir & Meter.

- Više ne zastupamo Severinu u predmetima s Milanom Popovićem, ali ne iz razloga koji se nagađaju, a to je neplaćanje usluga. Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima je lažna vijest - rekao nam je Dario Budimir i potvrdio ipak kako gospođu Kojić više neće zastupati u predmetima koje vodi s ocem svog sina Milanom Popovićem. Navodno je i dugogodišnje prijateljstvo koje je njegovala s estradnim menadžerom Edvinom Softićem puklo krajem prošle godine.

Odnosi su im se nakon čak 25 godina prijateljstva, šuška se, ozbiljno narušili, a Softić joj je dotada ugovarao dio nastupa izvan Hrvatske.

softic

- Voljeti samo sebe je privilegija onih moralno siromašnih, moj pogled je drugačiji, velik i širok, iskren i odan, oduvijek i zauvijek - napisao je nedavno Softić na Facebooku, navodno se obraćajući, sad već bivšoj, prijateljici i suradnici Severini.

S prijateljem i PR menadžerom Davorom Grginom oduvijek je bila u vrlo bliskim odnosima, što se moglo vidjeti prema čestim objava na društvenim mrežama koje su si posvećivali.

- Kod Severine poštujem lojalnost i iskrenost, a to su odlike pravih prijatelja - napisao je Grgin svojedobno. Niti jedan rođendan nije mu propuštala čestitati javno i istaknuti koliki joj je oslonac u privatnom i poslovnom životu.

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane