Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severinina čistka: Otjerala je i svojeg dugogodišnjeg stilista?

None Foto: Privatni album 8

NESLAGANJA Pjevačica se razišla s Petrom Trbovićem koji joj je birao obleku. Surađivali su 12 godina, a bili su i prijatelji. Trbović Severini želi uspjeh u poslu i puno sreće privatno

Dok se Severina (47) užurbano priprema za novu turneju “The Magic tour”, koja započinje 16. studenog u Splitu, napustio ju je još jedan u nizu suradnika, njezin dugogodišnji stilist Petar Trbović.

Foto: Privatni album

- Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje ‘The Magic tour’. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće – rekao nam je Trbović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako tvrde upućeni, kamen razdora između Severine i Trbovića je, između ostalog, i suprug pjevačice Igor Kojić (32). Trbović nije htio nastaviti raditi u atmosferi u kojoj glavnu riječ ima i Kojić.

Foto: Prva TV

- Otkako je otišao Sevin menadžer Tomica Petrović, svašta se događalo. Trbović nije prvi koji je otišao. Severina ima nove ljude oko sebe koji imaju drugačije viđenje nje - kažu upućeni.

OSOBA OD POVJERENJA Misterioznoj Antoneli Severina je prepustila poslovno kormilo

Trbović je pjevačici bio više od suradnika. Bili su bliski prijatelji. Brinuo se o njezinu imidžu, znao što joj se sviđa, što joj pristaje, pa je nerijetko umjesto nje odlazio u kupnju.

Foto: Privatni album

Zajedno su slavili rođendane, Petar joj je kupovao darove. Nakon slavlja njezina 42. rođendana, na kojemu je bio i Petar, bila je jako sretna.

- Mama mi je dala život, a vi smisao. S vama se smijem, s vama tugujem, putujem, od vas učim - napisala je tad Severina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (92)
  • Od kad je u menopauzi postala je nepodnošljiva.

    5. 11. 2019,   19:11
  • Muževi i žene poznatih osoba često su razlog prekida dugogodišnjih i uspješnih suradnja, najčešće na štetu poznate osobe... Trbović je jako dobro oblačio Severinu, no Kebica misli da zna i može bolje 😏

    5. 11. 2019,   19:13
  • Sad ce Seve oblaciti nogometni menader Kojic😁

    5. 11. 2019,   20:21