Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severinu gayevi žele, a ne znaju tko ju je pozvao na pride

None Foto: alo.rs

Zbog obveza, Severina nije u mogućnosti biti u Splitu. Ako joj poslovne obveze omoguće, doći će u Zagreb, na obilježavanje 15. obljetnice zagrebačkog Pridea - kaže menadžer

Severina je naša sugrađanka, a dobar dio njezinih obožavatelja spada u gay populaciju. U ovim vremenima njezina podrška splitskoj Paradi ponosa itekako je potrebna, stoji u javnom apelu upućenom pjevačici. Organizatori splitske Parade ponosa, udruga Rišpet, tim su pozivom ostali u najmanju ruku zatečeni i zbunjeni.

- Ma netko nas zeza. Ne znamo tko je to poslao. Mi nikakav poziv nismo slali i taj mail uopće ne pripada našoj udruzi- tvrde u Rišpetu.

Kriv je prenatrpan raspored

Dodaju da su lani kontaktirali Severinina menadžera Tomislava Petrovića, no iako im se zahvalio na pozivu, morao ih je odbiti zbog Severinina (44) prenatrpanog rasporeda. Rišpet nas je ubrzo uputio na Flomaster. Oni su zaduženi za glazbeni program na splitskom gay prideu, koji je ove godine 4. lipnja. 

Ni Flomaster ne zna tko je pisao pozivnicu za Severinu. Slogan ovogodišnjeg Pridea je 'To je i moja stvar', čime su odali počast Severininu hitu iz devedesetih dok je još bila 'buntovnica bez razloga'.

Dolazi na zagrebački Pride?

- Ne slažu se svi s tim sloganom, koji nema veze sa Severininim hitom. Neki naši članovi slogan smatraju autohomofobnim - kažu organizatori. Nakon što su organizirali 'telefonsku sjednicu', jednoglasno su odlučili da bi splitsku pjevačicu voljeli vidjeti u svojim redovima.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Od jutros nas svi zovu. Uvjereni smo da se radilo samo o dobroj namjeri. Severina je dobrodošla na Split Pride kao i svatko tko prepoznaje probleme s kojima su suočene manjine u današnjem društvu te tko odluči svojim dolaskom pridonijeti borbi za osnovna ljudska prava - službeno je priopćenje udruge Rišpet. 

Severina: treba štititi manjine

Menadžer pjevačice Tomislav Petrović opet im se zahvalio na pozivu, no i ove godine odbio je splitsku Paradu ponosa.

- Zbog već dogovorenih obveza u Makedoniji, Severina nije u mogućnosti biti u Splitu. Ako joj poslovne obveze omoguće, doći će u Zagreb, na obilježavanje 15. obljetnice zagrebačkog Pridea - kaže menadžer. To je oduševilo organizatore zagrebačke Parade ponosa.

- Vaaaau, super, naravno da bismo voljeli da Severina dođe - kažu organizatori zagrebačkog Pridea. Slažu se s tim da je pjevačica regionalna zvijezda te da je vjerojatno većina gay populacije sluša i voli.

- Homoseksualci nas ni s čim ne ugrožavaju. Divno je živjeti u zemlji koja poštuje vjere, nacionalnosti i različitosti. Mi većina trebamo zaštititi manjine te im dati ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj - zaključila je Severina.

Foto: alo.rs

Keba protrčao kroz kadar: Odoh, uživajte

 Severina ovih dana snima spot za novu pjesmu u dvorištu svojeg svekra Dragana Kojića Kebe (55) u Beogradu. Okružena kamerama, stilistom i menadžerom izazvala je pomutnju. Fotografi su snimili Kebu.

- Odoh na trčanje, ne znam ništa o ovom snimanju. Prijatno - rekao je Keba i nasmijao prisutne.     

 

Komentari (164)
  • Nemam ništa protiv gayeva ali ovaj prajd je stvarno očaj i čista dekadencija.

    13. 5. 2016,   19:43
  • Neka mi neko iz gay udruga objasni di su kad su pitanju prava bolesne djece? Neka mi objasne zasto ne prosvjeduju za opca ljudska prava? Di su bili kad su radnice kamenskog prosvjrdovale za svoju placu? Di su kad se ljudi bore za imunoloski? Licemjeno malo a? Ocete neka prava na papiru a kad su prava za opce dobro u pitanju nema vas nigdi?! Onda vas nije briga jel?

    13. 5. 2016,   20:48
  • Ok, nakon totlanog zaglupljivanja sa cajkama, "big shit brotherom", raznim ševerinama, farmama i inim medijskim smećem, sad nam hoćete servirati "manifestaciju" protiv koje je 99,99999% stanovništva Lijepe Naše pod nekakav "event" , i to kao pozitivni?!?!?! Daj ono.. oslobodi me više..

    13. 5. 2016,   19:35