Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severinu su kaznili pa je opet angažirala novu odvjetnicu...

None Foto: PIXSELL 3

Severina je u posljednjih godinu dana promijenila gotovo sve suradnike. Riješila se dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića, pa su je napustili neki članovi benda

Da, ja sam nova zastupnica gospođe Kojić za obiteljske stvari, potvrdila je Jasminka Biloš.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Severina Kojić (47) opet je angažirala novu odvjetnicu. Biloš je samo jedna u nizu koju je pjevačica promijenila u zadnjih nekoliko godina. Podsjeća na Zdravka Mamića u vrhunskoj formi, kad su mu treneri imali rok trajanja kao jogurt.

Jasminka Bilos | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prije dvadesetak dana otkrilo se kako je Severina nepravomoćno kažnjena s 3000 kuna zbog vrijeđanja bivšeg supruga Milana Popovića, s kojim se spori oko skrbništva.

Zagreb: Otvorena poliklinika Kaliper | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Možda je i to razlog što se pjevačica dala u potragu za novom odvjetnicom. No Severina je u posljednjih godinu dana promijenila gotovo sve suradnike. Riješila se dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića, pa su je napustili neki članovi benda, poput Henryja Radanovića, Ivana Popeskića... Najnoviji na “listi za odstrel” našao se stilist Petar Trbović.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Komentari (115)
  • Samo sebe ne može promijeniti 😏

    7. 11. 2019,   12:18
  • Nisu odvjetnici krivi za njeno kaznjavanje , nego njeno ponasanje. Strasno!!!

    7. 11. 2019,   12:21
  • Severina se uporno, ali bezuspješno trudi svima dokazati da joj je bivši partner Milan bio potreban samo prilikom "oprašivanja"!

    7. 11. 2019,   12:35