Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Severinu za koncert oblače čak četiri modna dizajnera

None Foto: Dalibor Urukalović

Seve je svoj skorašnji nastup u Domu sportova zamislila da bude poput bajke. Glazbeni gosti na koncertu su G. Bregović, D. Dragović i P. Grašo

Uoči koncerta u zagrebačkom Domu sportova, Severina je otkrila neke detalje o svom skorašnjem nastupu. Koncert je prvotno trebao biti u sklopu njene turneje, ali je, na poziv Rotary kluba Kaptol Zagreb, kasnije namijenjen djeci bez roditelja. Za koreografiju bit će zaduženi Mojca Horvat, koju je Seve upoznala na predstavi "Karolina Riječka" i Ivona Brnelić, bivša plesačica Tine Turner. Seve otkriva kako je cijeli koncert zamišljen kao bajka, stoga su i angažirana četiri dizajnera koji će se brinuti za njen izgled. U prvom dijelu koncerta oblačit će je dizajner Zvonko Marković, a u drugom modna kuća Estare Culto. Posljednji dio nastupa pokrivaju Linea Exclusive i ELFS-i. Viktor Drago će biti jedan od suradnika u kreativi. Seve je otkrila i tko će joj se od izvođača pridružiti. Uz Seve će nastupiti Goran Bregović, Doris Dragović, Petar Grašo, Najbolji hrvatski tamburaši i klapa Nostalgija. Pjevačica je pred kraj intervjua svojem fan clubu otkrila kako će zimske praznike provesti negdje gdje su ljetne temperature jer je pomalo zimogrozna.

Komentari (6)
  • Već vidin početak tog spektakla,Seve dolazi na binu sa prastarin TAM-ićen,sve je zagušljivo od specijalnih efekata ispušnih plinova,a ona u prvom dizajnerskom kompletiću-masni automehaničarski trliš pun ulja,a seve internacionale vitla gedorama i urla gas-gas...a jadna ti je ova zemlja di se vrte ovakve pisme,i još prolaze.ipak opraštan jer je koncert humanitarni...valjda..

    18. 12. 2008,   10:12
  • članke o njoj ni ne čitam, samo gledam komentare, svaki put mi se okrene želudac kad čujem za nju ili vidim u novinama članak o njoj.

    18. 12. 2008,   10:39
  • Je da koncert je humanitarni i to sa Bregovićem.Treba joj medijska pažnja kao i Pokosici a kako to postići nego na taj način.

    18. 12. 2008,   10:50