Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sevka zaplakala dok je gledala svekra, i on je susprezao suze

None Foto: Prva TV 7

Znao sam da će me dočekati preobražaj u Severinu, ali nisam očekivao baš u prvom kolu derbi, šalio se Dragan dok je izvodio Severininu pjesmu 'Tridesete'. Odjenuo je i njezinu originalnu bijelu haljinu

Kao specijalna gošća u srpskoj inačici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' dolaze Severina Kojić (47) i makedonska kantautorica Kaliopi (52), koje su veliki fanovi ove emisije. Natjecatelji su se potrudili dati sve od sebe kako bi impresionirali poznate pjevačice s estrade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Severinin svekar, Dragan Kojić Keba (59) u emisiji se već 'transformirao' u splitsku pjevačicu. Stavili su mu umjetne grudi i guzu, a šminkali su ga šest sati kako bi dobio njene konture lica. Zbog nastupa je morao obrijati brkove i bradu.

Shooting the first episode of the new season "Tvoje lice zvuci poznato - All Stars".
Snimanje prve epizode nove sezone "Tvoje lice zvuci poznato - All Stars". | Autor: Antonio Ahel
@ATAImages Foto: Antonio Ahel @ATAImages

- Znao sam da će me dočekati preobražaj u Severinu, ali nisam očekivao baš u prvom kolu derbi - šalio se Keba. Izvodio je Sevkinu pjesmu 'Tridesete', a dali su mu i njezinu originalnu bijelu haljinu.

Foto: Prva TV

Keba priznaje da mu nije bilo lako. Na generalnoj probi noć prije snimanja pao je u rupu na pozornici i završio na šivanju noge. Ipak, uživao je izvodeći njenu pjesmu, a njegovim nastupom bila je zadovoljna i Seve.

KEBERINA 'Pao sam dok sam oponašao Severinu jer su mi dirali grudi'

I u ovoj epizodi Keba će napraviti spektakl u studiju jer će u žiriju imati podršku svoje rodbine, odnosno sinove supruge.

Foto: Prva TV

Ovoga puta 'prerušit' će se u Tilla Lindemanna (56), pjevača njemačke grupe Rammstein. Dok je gledala svog svekra na sceni, Severina se rasplakala, a kad je morala komentirati nastup, Keba je jedva susprezao suze, piše Blic.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

 

 

 

Komentari (29)
  • I moj je zaplakao davne 2003-04 god 💦💦

    1. 11. 2019,   18:51
  • ajme kak dirljivo..i meni dođe da zaplačem:-P

    1. 11. 2019,   20:41
  • Šta se njoj desilo? Od onakvog tijela bombe ostala samo razvaljena krhotina

    1. 11. 2019,   18:57