Obavijesti

Show

Komentari 13

Sheen dobivao 12 mil. kuna po epizodi, novac trošio na opijate

Sheen dobivao 12 mil. kuna po epizodi, novac trošio na opijate
19

Dok su neke američke zvijezde pravo bogatstvo zarađivale već po jednoj epizodi serije ili showa, drugi su visoke cifre okretali po jednoj sezoni popularnih emisija

VIDEO

Mnogi bi se složili kako televizijske zvijezde po jednoj epizodi snimljene serije zarađuju pravo bogatstvo. Među najplaćenijima su se našle zvijezde serija 'Dva i pol muškarca', 'Igra prijestolja', a isto tako i serije 'Živi mrtvaci'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Na prvom mjestu našao se glumac Charlie Sheen (54), koji je u seriji 'Dva i pol muškarca' po epizodi zarađivao više od 12 milijuna kuna. Njega odmah slijedi glumac Ray Romano (61) koji je u seriji 'Svi vole Raymonda' po epizodi zaradio 11.5 milijuna kuna.

U stopu ih prati glumac Kelsey Grammer (64). Po jednoj epizodi serije 'Frasier Crane' zarađivao je 10.7 milijuna kuna. Odmah za njim slijedi glumac Tim Allen (66) u seriji 'Sam svoj majstor'. Naime, Tim je po jednoj epizodi zarađivao osam milijuna kuna. 

Približno su zarađivale i glumice Jennifer Aniston (50) i Reese Witherspoon (43). U televizijskom programu 'The morning show' po epizodi su zajedno zaradile 13.4 milijuna kuna. 

S njima su se poistovjetili i glumci Peter Dinklage (50), Nikolaj Coster-Waldau (49) te glumice Lena Headey (49), Emilia Clarke (33) te glumac Kit Harington (32). Po epizodi fantastične televizijske serija 'Igra prijestolja' zarađivali su 6.7 milijuna kuna. 

Također, istu je svotu po epizodi zarađivao glumac serije 'Obitelj Soprano', James Gandolfini. Tu se svrstala i glumica Sarah Jessica Parker (54), koja je 6.7 milijuna kuna zarađivala po epizodi serije 'Seks i grad'.

Zaradio 581 mil. kn: The Rock najplaćeniji glumac ove godine
Zaradio 581 mil. kn: The Rock najplaćeniji glumac ove godine

6.7 milijuna kuna po epizodi zarađivali su i glumci serije 'Prijatelji': Jennifer Aniston (50), Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (52) i Matthew Perry (50).  U skupinu onih koji su zarađivali 6.7 milijuna kuna po epizodi svrstali su se i Helen Hunt (56), Paul Reiser (63) i Jerry Seinfeld (65) u seriji 'Lud za tobom', Johnny Galecki (44), Jim Parsons (46), Kunal Nayyar (38), Simon Helberg (38) i Kaley Cuoco (33) u seriji 'Teorija velikog praska' te Nicole Kidman (52) i Reese Witherspoon u seriji 'Male laži'.

Svotu od 5.1 milijuna kuna zarađivao je glumac Ashton Kutcher (41) u seriji 'Dva i pol muškarca', a nešto manje, oko pet milijuna kuna, zarađivali su Drew Carey (61) u televizijskom programu 'The Drew Carey Show', Lauren Graham (52) i Alexis Bledel (38) po epizodi serije 'Gilmoreice' te David Hyde Pierce (60) po epizodi serije 'Frasier'. 

Andrew Lincoln (46) zarađivao je 4.4 milijuna kuna po epizodi serije 'Živi mrtvaci', a 4.2 milijuna kuna Jon Cryer (54) zarađivao je po emisiji serije 'Dva i pol muškarca', dok su četiri milijuna kuna po epizodi zarađivali glumci serije 'Seinfeld': Julia Louis-Dreyfus (58), Jason Alexander (60) i Michael Richards (70). Glumac Norman Reedus (50) u seriji 'Živi mrtvaci' zarađivao je 3.7 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...