Obavijesti

Show

Komentari 13

Sheen nije plaćao alimentaciju: Bivšoj je dužan 3 milijuna kuna

Sheen nije plaćao alimentaciju: Bivšoj je dužan 3 milijuna kuna
11

Denise se često 'povlačila' po sudovima radi njegova raskalašenog načina života, a sada su 'isplivali' i dokumenti u kojima glumica tvrdi koliko joj je Sheen dužan, iako on to ne priznaje

VIDEO

Glumica i nekadašnji model Denise Richards (48), bivša supruga Charlieja Sheena (54), tvrdi kako joj glumac duguje više od tri milijuna kuna za alimentaciju, piše Daily Mail

Pixsell

Denise se često 'povlačila' po sudovima radi njegova raskalašenog načina života, a sada su 'isplivali' i dokumenti u kojima glumica tvrdi koliko joj je Sheen dužan, iako on to ne priznaje. Prema sudskim dokumentima, Sheen je navodno potrošio oko 1,6 milijuna kuna za otplaćivanje svojih dugova, a alimentaciju za djecu nije ni plaćao.

Baxter/Press Association/PIXSELL

Par se vjenčao 2002., a skupa su izdržali četiri godine. Problematičan brak s pet godina starijim kolegom došao je u prvi plan, a njezina glumačka karijera pala je u drugi.

- Nemam nikakve sumnje da su turbulencije u privatnom životu utjecale na moju karijeru. Bilo je uloga koje nisam dobila jer redatelji i producenti nisu htjeli biti blizu te strke. No zato sam još ponosnija što sam uspjela sve ove godine opstati u Hollywoodu i glumom plaćati sve račune - rekla je Denise. 

The Alliance For Children

Njihova veza odvijala se brzo, a u doba kad su dobili kćer Sam (15) 2004. te Lolu Rose (14) godinu poslije, Charlie naveliko harao televizijskim ekranom u seriji 'Dva i pol muškarca'. 

American Humane

Seen je sav novac počeo trošiti na kocku, drogu, alkohol i prostitutke, a ni kod kuće situacija nije bila bajna. Često je imao nasilničke ispade pa se Denise razvela 2006. i Charlie je jedno vrijeme imao zabranu prilaska glumici. 

- U mojem je životu bilo gorkih trenutaka, no ni u najtežim danima nisam očajavala. Znala sam da se ne smijem žaliti jer postoje ljudi kojima je mnogo gore nego meni: nisam gladna, ne moram živjeti na cesti, a imam tri prekrasne kćeri. To je dovoljno da ne zaboravim kako je život lijep - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...