Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sheen rekao Denise: Droljo nadam se da ćeš umrijeti

None Foto: 24sata/ilustracija

Denise Richards (37) i Charlie Sheen (42) razveli su se prije dvije godine nakon četiri godine braka. Njihovim svađama i dalje se ne nazire kraj

Denise Richards pokušala je na civilizirani način putem poruke obavijestiti bivšeg supruga Charlieja da je njihova najstarija kćer Samantha (4) bolesna. Preko poruke ga je isto tako upitala hoće li doći na "Obiteljski dan" koji se slavi u Samanthinoj školi. Umjesto jednostavnog odgovora Sheen je bivšoj supruzi poručio kako se nada da će ona i njen retardirani i bezvrijedni otac uskoro umrijeti od raka i pridružiti se njenoj glupoj majci. Denisina majka nedavno je, naime, umrla uprevo od raka.
- Ovo su poruke koje dobivam gotovo svakodnevno. Naravno da se nije pojavio u Samanthinoj školi pa je njegovo mjesto zauzeo moj otac - rekla je Denise, koju je Charlie između ostalog nazvao i "droljom". Prije ovakvog verbalnog napada Sheen je lažirao Denisine e-mailove upućene njegovoj zaručnici Brooke Mueller u kojima je ona navodno tražila donaciju Charlijeve sperme.
- Ja ne želim njegovu spermu. Imam dvoje prekrasne djece, Samanthu (4) i Lolu (3), i na tome neka ostane. On za mene odavno već ne postoji - poručila je Denise.

Komentiraj, znaš da želiš!