Obavijesti

Show

Komentari 10

Shia LeBeouf: Kao 'klinac', čuo sam kako mi netko siluje majku

Shia LeBeouf: Kao 'klinac', čuo sam kako mi netko siluje majku
5

Iako hvaljen glumac, Shia je više pažnje dobivao zbog raznih ekscesa tijekom godine, od kojih je najgori bio prošle godine kada su ga pijanog uhitili policajci koje je izvrijeđao

VIDEO

Shia LaBeouf (31) u lipnju prošle godine uhićen je usred noći u gradu Savannah jer je pijan prišao policajcima i tražio ih cigaretu. Kada mu je nisu dali, izvrijeđao ih je na rasnoj osnovi. Glumac je završio u pritvoru, a jamčevinu je platio 7000 dolara (oko 42.000 kuna). Sud mu je odredio godinu dana uvjetne kazne i obveznu psihoterapiju za kontrolu bijesa. 

To je bio posljednji u nizu njegovih ekscesa koji su ga nerijetko dovodili u probleme sa zakonom. Početkom prošle godine postavio je kameru na zid njujorškog muzeja, a cilj je bio četverogodišnji prosvjed protiv Donalda Trumpa. Netko od prisutnih počeo je vrijeđati LaBeoufa, koji se s njim sukobio i završio u policijskoj postaji. 

Razlog svog problematičnog ponašanja, Shia je saznao kada su mu stručnjaci u centru za rehabilitaciju dijagnosticirali PTSP. U posljednjem velikom intervjuu za časopis Esquire, LeBouf je otvorio dušu i ispričao o traumatičnom događaju iz djetinjstva. 

- Kada sam bio mali, čuo sam kako mi neki muškarac siluje majku u susjednoj sobi. Ukočio sam se. Muškarac je istrčao iz kuće, a za njim je potrčao naš susjed Dave, koji je u rukama imao samostrel - ispričao je glumac kojeg su proslavili filmovi o Transformerima. Prvi put kada je imao okršaj sa zakonom bilo je, otkriva, kada se neki vozač zaletio u auto njegove majke na parkiralištu. 

- U mojoj glavi se odmah upalio alarm. Pomislio sam 'Moraš osvetiti majku!'.Potrčao sam za njim s nožem u ruci. 

Danas, kaže, spava s pištoljem kraj kreveta jer cijelog života očekuje da će mu netko provaliti u stan. Ono što mu se dogodilo u Savannah prošle godine je, kaže, najsramotnije što je ikad napravio. 

- Bio sam egoističan i pun iluzija. Pokušavao sam se riješiti krivnje jer su me privodili. Sje**o sam - rekao je LaBeouf. 

Iako je ostvario hvaljene uloge u filmovima poput 'Fury', 'Holes' i 'The Necessary Death of Charlie Countryman', o glumcu se katkad priča da je težak kolega.

Na setu filma 'Charlie Countryman' uzimao je LSD da se uživi u ulogu, dok se na setu filma Nicka Cavea 'Lawless' opijao ne bi li ušao u lik. Tamo se i sukobio s kolegom, Tomom Hardyjem. Prema pričama, Shia je napao Hardyja te ga udario šakom u glavu, a članovi produkcije morali su ih razdvajati. 

- Ne zamjeram mu ništa. Poštujem ga. Ljudi od glumaca traže da se potpuno unesu u ulogu i postanu drugi ljudi, a onda bi idućeg momenta odmah trebali dobro funkcionirati sa svima na setu - rekao je Hardy nedavno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'