Obavijesti

Show

Komentari 7

Show 'Hrvatska traži zvijezdu' vodit će I. Šarić i Ecija Ivušić

Show 'Hrvatska traži zvijezdu' vodit će I. Šarić i Ecija Ivušić
4

Ivan i Ecija uzbuđeni su što su dobili priliku voditi show 'Hrvatska traži zvijezdu'. Ona misli kako je sa Šarićem već 'kliknula' te da će super funkcionirati zajedno

VIDEO

Prvu emisiju uživo treće sezone Hrvatska traži zvijezdu gledatelji će moći gledati 22. travnja s početkom u 20.00 sata kada će na pozornicu Jadran filma stati voditelj Ivan Šarić, dok će se iz backstagea javljati nova suvoditeljica, magistrica novinarstva i model, 24-godišnja Ecija Ivušić.

- Sretan sam što mi je RTL Televizija pružila ovakvu priliku i obećajem da neću griješiti, malo - u svom šaljivom tonu rekao je Ivan Šarić dodajući da mu se sviđa nova suvoditeljica jer je karizmatična i otvorena osoba.

Niti Ecija nije imala loše riječi za svog novog kolegu. 

- Jako sam uzbuđena oko ovog angažmana jer mi je ovo prva ovakva prilika i dat ću sve od sebe. Jedva čekam upoznati kandidate i nadam se da ću im biti dobra podrška. Nadam se da ću ja tješiti njih, a ne na kraju oni mene - našalila se Ecija dodajući da joj je Ivan super te da su se 'kliknuli' i misli da će biti dobar tim.

Na pozornicu će stati 15-ero kandidata i premijerno otpjevati novu HTZ himnu 'Danas je dan', a nakon toga, svatko od njih će se morati pokazati u najboljem svjetlu pred strogim žirijem, koji čine Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox.

Nakon izvedbi, ispast će petero kandidata. One koje ostaju, odabrat će gledatelji i žiri: sedmero će odabrati gledatelji glasovanjem preko telefona i SMS poruka, a troje Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox. Svaki član žirija odabrat će po jednog kandidata. 

Pred natjecateljima je težak zadatak budući da će na bini zapjevati s HTZ bendom, pod vodstvom Olje Dešića, ujedno službenog vokalnog trenera kandidata, a tremu će zasigurno začiniti i publika koja svake godine iznova dokazuje da atmosfera u studiju može doći do usijanja.

Desetero kandidata koji prođu dalje, sljedećeg petka, 29. travnja, pjevat će pjesme na temu '90-te'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao