Obavijesti

Show

Komentari 25

Silvia otela Nuši solo spoj, a Mijo uspio rasplakati sve cure

Silvia otela Nuši solo spoj, a Mijo uspio rasplakati sve cure
21

Mijo je djevojkama pustio video poruke njihovih prijatelja i obitelji, što ih je u potpunosti razoružalo i raznježilo. No ni tu nije bio kraj iznenađenjima...

VIDEO

U današnjoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ djevojke su ponovno u vili u Zagrebu.

- Jeste sretne što smo se vratile? - zanimalo je Silviju, a Barbara i Nikolina su joj uglas rekle da nisu, bjašnjavajući da im nedostaju miris i pogled na more. Potom su razgovarale o Julienu odlasku i Silvijinoj ruži.

- Nadam se da ćeš ti dobiti spoj pa da ti ga uzmem - rekla je Silvija Barbari, koja joj je kroz smijeh rekla da će njoj onda uzeti glavu.

- Svejedno mi je kojoj uzmem spoj, one ostaju doma, a ne ja - rekla je Silvia. Na terasi su Nuša, Mihaela i Emily također pričale o Silvijinoj ruži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mijo je dobro odabrao Silviju za divlju ružu jer se ona ne boji iskoristiti svaku priliku - rekla je Emily.

- Bilo bi mi stvarno bez veze da opet ostanem kod kuće - rekla je Nuša, a Barbara samo ne želi ponovno ostati sama s njom. Uskoro je došla Silvia s pismom i Nuša je bila na popisu, ali Silvia je iskoristila svoju divlju ružu, što je jako razveselio Barbaru.

Nuša i Mihaela gledale su s balkona susret Silvije i Mije, koji je odmah shvatio njezin potez. Odučio je biti tajnovit dok nisu došli do lokacije, a kad je Silvia doznala o čemu je riječ, nije joj bilo svejedno.

- Ne bojim se visine, ali nemam baš preveliku želju da me netko baci iz aviona“, komentirala je dok ju je Mijo ohrabrivao. „Vjerujem da ona to može - rekao je, a Silvia je bila presretna kad je ponovno kročila na zemlju. U vili su raspravljali o tome zašto je Mijo odabrao Nušu iako je znao da joj Silvia može preoteti spoj.

- Možda je znao da mu neću zamjeriti - rekla je Barbari, koja ju je opet podbadala, no ovaj joj je put Emily probala objasniti neke stvari.

- Tebe muči što nisi bila ni u pismu, niti si bila ta koja je imala ružu - rekla joj je i naglasila kako je nepotrebno da se u vili nalazi neki dušobrižnik. No iznenađenje nije samo donijelo pismo jer je u vilu stigla trenerica plesa na šipki - Leona! U to su vrijeme Silvia i Mijo otišli na zasluženu čašu vina.

- Najvažnije da smo bili na zemlji, što god da smo radili - rekla je Silvia dok su u vili trajale pripreme za trening. Leona im je objasnila pokrete, a potom su djevojke redom isprobavale ples na šipki i oduševile Leonu. Silvia i Mijo uživali su zajedničkim trenucima, a ona se pokušavala potpuno otvoriti Miji.

- Često koristi sarkazam da bi se zaštitila, ali ovaj je put sve bilo u jednom drugom tonu - rekao je Mijo, a Silvia je komentirala kako je među njima oduvijek postojala kemija. Mijo je pripremio još jedno iznenađenje - puštanje lampiona. Svatko je napisao svoje želje, zapalili su ih, pustili lampion i nježno se poljubili.

Kad se vratila u vilu, prepričavala je spoj, a Barbaru je zanimalo jesu li se poljubili i zašto nije dobila ružu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:04

- Bilo nam je prelijepo pa nismo razmišljali o ružama - rekla je i brzo otišla leći. Barbara nije prestajala zadirkivati Nušu, a Emily smatra kako će joj se to obiti o glavu.

- Ona može podbadati dok svi šute, a nisam sigurna kako bi se osjećala da joj netko jednom vrati - rekla je Emily. Mijo je sutradan djevojke dočekao u kuhinji.

- Malo je reći da smo oduševljene, gladne smo jako - rekla je Emily, a Nuša je priznala da je već jela, no ponudila mu je pomoć. Mihaela je morala nešto privatno obaviti pa nije bila s njima, a ostale su djevojke uživale u doručku.

- To nije bio pravi razlog mog dolaska, želio sam ih iznenaditi porukama njihovih najdražih - otkrio je Mijo i potom djevojkama pustio video poruke njihovih prijatelja i obitelji, što ih je u potpunosti razoružalo i raznježilo. No ni tu nije bio kraj iznenađenjima...

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'