Obavijesti

Show

Komentari 4

Simbolično 15. CineStarovo kino otvorit će se u gradu filma

Simbolično 15. CineStarovo kino otvorit će se u gradu filma
3

15. po redu CineStarovo kino u Hrvatskoj, najveće u Istri, otvorit će se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15. godina poslovanja CineStara u Hrvatskoj

VIDEO

Da je Pula tzv. grad filma jer se u njemu još od 1954. godine održava najznačajniji domaći filmski festival znaju svi. Neovisno o Pulskom filmskom festivalu, već dugi niz godina među Puljanima se moglo čuti kako su željni pravog kina u kojem će moći uživati u filmskim hitovima. Želje će im se napokon ostvariti.

Simbolično 15. CineStar kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15. godina poslovanja CineStara u Hrvatskoj. CineStar Pula uskoro će biti otvoren u sklopu shopping centra Max City. CineStar u Puli će imati tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri.

Legenda o slavnom maču: Novi ratnik vitlat će Excaliburom...
Legenda o slavnom maču: Novi ratnik vitlat će Excaliburom...

Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima. Sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala bit će izvedena u koži. Posebnu ponudu činit će LOVE BOX i VIP RELAX sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost.

U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljski paket, proslave rođendana, ali i loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici.

'Čudesne zvijeri 2': Napokon je razotkriveno što goni zločinca
'Čudesne zvijeri 2': Napokon je razotkriveno što goni zločinca

U CineStaru vjeruju da kultura mora biti dostupna svima, pa će tako i Puljani moći uživati u novoj sezoni 'Spektakala u CineStaru', u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna. Opere, baleti, koncerti klasične i pop glazbe te dokumentarci naći će se u na programu nove sezone.

Najnovije istraživanje Best Buy Award Croatia MILLENNIALS 2018/2019 provedeno je u lipnju 2018. godine na hrvatskom tržištu i mjeri isključivo percepciju samih potrošača Millennials generacije o tome tko im na tržištu nudi najveću vrijednost za njihov uloženi novac – broj jedan u omjeru cijene i kvalitete. Na pitanje 'Navedite kino koje po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete (ukupna kvaliteta ponude filmova, kvaliteta usluge u samim kino dvoranama, ljubaznost osoblja, kvaliteta opremljenosti i uređenosti dvorana, udobnost sjedišta, ukupna kvaliteta slike i zvuka, razina cijene koju je za tu kvalitetu potrebno platiti)', najviše ispitanika je upravo navelo CineStar.

 

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji, uključujući i Pulu, otvoren je ukupno 21 multipleks, sa 132 digitalne dvorane i preko 21.000 sjedala, što - zajedno s gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode