Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simon Cowell: Prestat ću pušiti 80 cigareta na dan jer sam pao

None Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Televizijski mogul nedavno je pao u nesvijest te se stropoštao niz stepenice u svojem domu u Londonu. Sada je, kaže, odlučio potpuno promijeniti način života

Menadžer i poduzetnik Simon Cowell (58) prestrašio se za svoje zdravlje nakon nedavnog pada u svojem domu u Londonu da je odlučio ostaviti se alkohola i cigareta. Prošao je bez težih ozljeda, no gubitak svijesti te pad niz stube ga je ‘natjerao’ da se okrene zdravijem životu.

- Ovo mi je bio veliki šok i podsjetnik da nisam besmrtan. Osim toga, otac sam i to mi treba biti najvažnije na svijetu - kazao je Simon. 

Priznao je da je pod velikim stresom te da je nervozan i da živi poput ‘čudnovatog vampira’.

Mislio je na svoje životne navike, a one su uključivale i do četiri kutije cigareta na dan te velike količine alkohola.

- Pušit ću najviše dvije cigarete i ostaviti se votke koja je također moj veliki porok - kazao je. Votku je, priznaje, pio oko 1 - 2 ujutro ne bi li dobio 'kreativne ideje', no sada će to piće zamijeniti vodom. 


 

Komentari (12)
  • Pije votku u 1-2 sata ujutro da bi dobio "kreativne ideje"...?? Da je bauštelac bio bi alkos kronikus, ovako kao Simon Cowell je simpatični kreativac a o cigaretama suvišno je i govoriti. Tko je ikad popušio ijednu cigaretu zna što je 80 komada dnevno!

    16. 11. 2017,   21:32
  • lud je grupnjacima obično preferira 2 na 1 (gospođe su 2).

    16. 11. 2017,   21:42
  • pušim pola kutije dnevno pa mi se čini da je puno. a ovaj 4! Pa tome ne treba upaljač!

    16. 11. 2017,   21:18