Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simona Gotovac: Muž mi je bio u šoku i na apaurinima

None Foto: Goran Jakuš

Suprug mi je u šoku, cijeli dan plače i išao je psihijatru na Rebro, kaže bivša Kraljica Hrvatske, demantirajući da ju je suprug ošamario na reviji

Sredinom ožujka Simona Gotovac (24) i suprug joj Ante bili su u Karlovcu na modnoj reviji. RTL je u nedjelju objavio da ju je suprug na toj reviji navodno ošamario.
- Nije istina da me ošamario! Čula sam za to jer me zvalo pedeset prijatelja da provjeri jesam li dobro - priča nam Simona dan poslije. Od šoka cijelu noć nije spavala.
- Ante ne bi ruku dignuo na mene. On je eksplozivan i mi se znamo porječkati, ali koji bračni par se ne svađa?! - uznemirena je Simona. Suprug joj je zbog šoka, kaže Simona, odmah išao psihijatru na Rebro i pije apaurine da se smiri.
- Cijeli dan plače. Što mi to treba, da slušam svog muškarca kako plače?! Imam dvojnu maternicu i ako se nerviram, izostane mi menstruacija - ogorčena je Simona. Čula je kako se priča da ona i suprug nerijetko orgijaju.
- Ante je abnormalno ljubomoran i ne bi me ni s kim dijelio u krevetu. Oboje smo Blizanci u horoskopu i hiperaktivni. Ante je moja obitelj i on i kći su mi najvažniji u životu. Briga me za druge. Što te ne ubije, ojača te - zaključuje Simona.

GRUDI JOJ U TRUDNOĆI NARASLE NA 'SEDMICU'
Simona se za Antu udala mjesec dana nakon što je 2004. osvojila titulu Kraljice Hrvatske. Zatrudnjela je i zbog toga odustala od svjetskog izbora za Kraljicu.
- U trudnoći sam dobila 45 kila. Pri porođaju sam imala čak 103 kile. Grudi su mi narasle na 'sedmicu’. Nakon što sam rodila Gabrijelu, vježbala sam dva puta na dan. Skinula sam 48 kila. Jedino što sam na sebi operirala su grudi. Morala sam ih uljepšati nakon što sam toliko smršavjela - priznaje Simona.

Komentari (24)
  • Po tome što je o tom njenom mužu napisano ja s epitam jel ona ima muža ili ženu?

    8. 4. 2008,   19:14
  • on je prestar.kaj ona vidi u njemu?ako je zbog jednog trača bio na apurinima onda je fakat bolestan i treba mu pomoć.

    8. 4. 2008,   19:32
  • \"imam dvojnu maternicu i ako se živciram izostane mi menstruacija\"....sorry draga, ali to su ipak suvišne informacije...

    8. 4. 2008,   19:11