Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simona Gotovac svaki dan napravi 200 trbušnjaka

None Foto: Jurica Galoić 6

Figura Simone Gotovac, koja je rodila prije dvije godine, iz revije u reviju sve je definiranija. Nakon porođaja vježba dvaput na dan za još bolju liniju

Na pistu je izašao Vedran Zrnić, a iz prvog reda pljeskale su njegova supruga Lana i sestra mu Tihana. U rukama je nosio najmlađu kćer, 7,5-mjesečnu Tolju. Vedran (29) i Lana (28), bivša višestruka prvakinja Hrvatske u karateu, još imaju dvogodišnju Lanu. Tata i kći prvi su put izašli na modnu pistu.
- Super je bilo, ali ne vidim se baš u manekenskim vodama - smije se zlatni rukometaš.
Majka dvogodišnje Gabrijele, Simona Gotovac (24), otkrila je tajnu svojih pločica na trbuhu:
- Svaki dan trčim sat vremena. Prvi dan napravim 200 trbušnjaka, drugi 150, a treći 100. Četvrti dan ne radim trbušnjake.
Žanamari Lalić došla je na poziv dizajnerice Ines Zrnc Gregorine, čiju je haljinu nosila. Nedavno su joj provalili u stan. Šokirana, preselila se, kupila protuprovalna vrata i krenula na tečaj samoobrane.
- Živim sama - zagonetno se nasmijala Žanamari na pitanje o ljubavnom životu.

MALENI MANEKENI I MANEKENKE ŠETALI NA PISTI KAO "VELIKI"
Kolekcija dječje odjeće Wenice Kids otvorila je treću večer Wella Fashion Weeka. Maleni manekeni i manekenke pistom u zagrebačkome Boćarskom domu šetali su kao “veliki” i zaradili gromoglasan pljesak. Atrakcija večeri bili su Japanci Gut’s Dynamite Cabaret. Četvorka iz Tokija u Zagrebu je od nedjelje. Svojim osebujnim modnim stilom šokirali su brojne Zagrepčane.
- Ovdašnji ljudi su konzervativni, no jako dobri i dragi - rekli su.

Komentari (3)
  • Pa i ja ih napravim, pa kaj?

    9. 5. 2008,   08:55
  • pa naravno da imas vremena za trbusnjake i trcanje kad hladis jaja cijeli dan...koja je ta treba sirotica,zakinuta u glavi...ionako da ne napravis te trbusnjake dobila bi po nosu od onog zapca...

    9. 5. 2008,   09:06
  • Tolja?

    9. 5. 2008,   13:02