Obavijesti

Show

Komentari 397

Simona na vjenčanju plakala od sreće: U brak ulazimo u čistoći

Simona na vjenčanju plakala od sreće: U brak ulazimo u čistoći
20

Mladenka je pred oltar sa zaručnikom došla uz pjasmu 'Duše Sveti'. Tijekom obreda Simona je plakala od sreće, a prstenje mladencima uručila je njezina kći

VIDEO

Na vjenčanje u zagrebačkom Stenjevcu Simona je došla u snježnobijeloj vjenčanici dizajnerice Tomislave Nancy. Odabrala ju je Gabrijela (10), njezina kći iz prvog braka. Simona je u rukama držala buketić svijetloružičastih ruža. Na vjenčanju je bilo stotinjak ljudi, a mladoženji je kum bio brat. U crkvi im je pjevao duhovni bend Emanuel.

Mladenka je pred oltar sa zaručnikom došla uz pjasmu 'Duše Sveti'. Tijekom obreda Simona je plakala od sreće, a prstenje mladencima uručila je njezina kći.

- Bogu hvala na svemu! Ovo je Božji dar! Naš Bog je velik! I dok god dišem, hvalit i slavit ću Gospodina svog Spasitelja - rekla nam je Simona uoči sakramenta.

Pokretanje videa...

04:02

U intervjuu za portal narod.hr dotaknula se i detalja svadbe u crkvi Gospe Stenjevečke te progovorila o tome kako je nakon života u grijehu utjehu pronašla u vjeri i zaručniku. Nakon burnog braka i razvoda od poduzetnika Ante Gotovca (46) 2010. godine Simona se zavjetovala na čistoću, a zavjet, tvrdi, nije prekršila niti otkad je u vezi s Mijokovićem, koji živi u Austriji a rodom je iz Tovarnika.

- Sačuvala nas je sveta čistoća tijela. Imala sam prijašnji život koji je bio bludan i nemoralan sam po sebi, ali sa Stanislavom zaista ulazim u brak u čistoći tijela - rekla je Simona prije vjenčanja, a i uvijek to spominje kao važan temelj njihova odnosa.

- Ono što je Gospodin započeo s nama prije četiri i pol godine, upravo 21. svibnja, to će i završiti sakramentom braka. Stanislav i ja smo uvijek bili u čistoći tijela. Prijateljicama kažem da je on moj zemaljski sveti Josip, koji me vodio više prema Kristu - rekla je Simona.

Poslije obreda, na manjoj proslavi, zabavljali su ih Antonija Šola, grupa King te klapa Fabula. Nakon vjenčanja par će se preseliti u Linz. Simona će tamo nastaviti baviti se profesionalnim šminkanjem, a Gabrijela će ići u školu.

Simona i Stanislav bili su samo prijatelji dok ona na hodočašću u Izrael kroz molitvu nije dobila jasnu poruku da je upravo on muškarac za nju. Odmah su se zaručili, no Simona je zaruke ubrzo prekinula. Stanislav je hodočastio u Assisi kod svetog Franje te u Casio, gdje se molio za njezinu sreću svetoj Riti, pa su se zato i vjenčali 21. svibnja, na blagdan sv. Rite, ali i na dan kad su se upoznali. Nakon što su obnovili vezu u siječnju ove godine, blagoslovio ih je fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta

Tabor, kamo je Simona redovito odlazila na duhovne obnove. Fra Ivan ih je u Stenjevcu i vjenčao.

- Kod Gospe Ilačke je sve počelo. Tada mi je Stanislav bio najbolji prijatelj i prvi put mi je kod Gospe rekao: ‘Ti si srce mog srca, duša moje duše’. I obećali smo pred Gospom, i naravno Isusom našim, vjernost i da će nam Isus uvijek biti na prvom mjestu - napisala je Simona na Facebooku.

Par zajedno moli i odlazi na mise. Na vjenčanju nije bio njezin bivši suprug Ante Gotovac, s kojim je snimala i reality show 'Gotovčevi'. Iako je Ante dobio pozivnicu, nije mogao doći jer je u Beogradu ušao u show 'Parovi'.

- Ja sam sretan ako je ona sretna - rekao je Ante, ali i obećao da će gledatelji u 'Parovima' napokon vidjeti onog Antu kakvog su već vidjeli na televiziji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 397
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'