Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simple Mindsi i Stranglersi idu zajedno na koncertnu turneju

None Foto: Slavko Midžor/Pixsell 5

Spot snimljen u tonskom studiju možete vidjeti samo na 24sata.hr, a pjevač Simple mindsa, Jim Kerr ne skriva da su mu Strangersi bili uzor u početku karijere

Kako bi obilježili pokretanje zajedničke turneje, legendarni su bendovi Simple minds i The Stranglers , Snimili zajedno veliki punk hit Stranglersa iz 1977., ‘(Get A) Grip (On Yourself)’. Spot snimljen u tonskom studiju možete vidjeti samo na 24sata.hr, a pjevač Simple Mindsa, Jim Kerr ne skriva da su mu Stranglersi bili uzor u početku karijere:

-Kao i svi i ja imam dosta sjećanja na događaje koji su mi promijenili život . Jedan takav bio je koncert The Stranglersa 1977. u City hallu u mom Glasgowu. Uvijek ću biti zahvalan Stranglersima za glazbu koju su izvodili i način na koji su to radili na koncertima. Oni i još neki bendovi omogućili su postojanje i Simple Mindsima’, kaže Kerr .

Inače, pjesma koju možete vidjeti, snimljena je u studiju baš na Kerrov rođendan, 9. srpnja ove godine. Izvedena je u sastavu: Jim Kerr i Baz Warne, vokali, gitarist i bubnjar Simple Mindsa, Charlie Burchill i Mel Gaynor, basist Stranglersa J.J. Burnel i Dave Greenfield na klavijaturama. Dobro zagrijavanje za turneju po velikim dvoranama, na kojoj će, tijekom studenog i prosinca, Stranglersi svirati prije Simple Mindsa. Najavljeno je da Simple Mindsi nakon toga neće održavati koncerte do 2017. godine .

Komentari (1)
  • Ta dva banda možemo svestu u jednu osobu: Pera Mitić

    18. 10. 2015,   18:38