Obavijesti

Show

Komentari 19

'Sin (9) je pokrenuo Instagram profil, a sada bi htio i YouTube'

'Sin (9) je pokrenuo Instagram profil, a sada bi htio i YouTube'

Moj najmlađi sin odgojen je uz stariju braću koja su bila aktivni korisnici kao i cijela njihova generacija. Tako sam se uključila i ja, a onda i Rafael, kada je postao informatički 'pismen, priča Borna

VIDEO

Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić (45) je aktivna na društvenim mrežama, a profil na Instagramu je otvorio i njen najmlađi sin Rafael (9). Dječak na Instagramu vodi profil pod korisničkim imenom 'rafaelbosslife', a u tome ima i podršku majke Borne koja, osim sina Rafaela, ima još trojicu sinova iz braka s Lukom Rajićem (54).

- Prvo je počeo pasivnim gledanjem videa na YouTubeu, a prije nešto više od godinu dana pokrenuo je vlastiti Instagram profil. U njegovom održavanju mu po potrebi asistiraju braća ili ja tako da nikad nema iznenađenja, a trenutno silno želi otvoriti i vlastiti YouTube kanal - objasnila je Borna za Story.hr.

 

#lockupyourdaughters

Objavu dijeli Rafaelbosslife (@rafaelbosslife)

- Danas su društvene mreže ono što je nekada bila televizija. Moj najmlađi sin odgojen je uz stariju braću koja su bila aktivni korisnici kao i cijela njihova generacija. Tako sam se uz njih uključila i ja, a onda i Rafael, kada je postao informatički 'pismen', dakle već jedno pet godina, a uskoro će navršiti devet - ispričala je bivša dizajnerica za Story.hr.

Borna je objasnila i kako se u njenoj obitelji ne gleda televeizija i ne sluša radio.

- Mi u kući ne gledamo TV niti slušamo radio, ali smo svi sljubljeni sa svojim telefonima, kompjuterima i tabletima i to nas sve jako veseli. Ne mogu zamisliti život bez Interneta, kao ni bez struje, pa svi oni koji smatraju da je to ovisnost, neka žive bez veš mašina i štednjaka uz svijeće, a mi ćemo uz wi-fi - kaže Borna. 

Bornin sin Luka se sa 17 godina polijevao potocima Dom Perignona, ponosno pokazivao zlatni Rolex, okidao selfije u privatnim avionima i fotografirao ključeve preskupih automobila dijeleći s javnosti svoju muku jer ne zna koju jurilicu odabrati. 

Sve svoje fotografije i rasipnički život malog bogataša Luka junior je tada na Instagram stavljao pod hashtagom #milkmoney što je u američkom slengu riječ za džeparac. U međuvremenu je svoj profil, na kojem je stajao moto 'ostani bogat ili umri siromašan' zatvorio za javnost.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija