Obavijesti

Show

Komentari 21

Sin Harrisona Forda: Tata je natučeno, ali dobro. Jak je on

Sin Harrisona Forda: Tata je natučeno, ali dobro. Jak je on
10

Nakon što je odmah nakon nesreće objavljeno da je holivudski glumac teško ozlijeđen u padu aviona, oglasio se njegov sin i rekao kako stanje nije tako kritično

VIDEO

U bolnici. Tata je dobro. Natučeno, ali dobro. On je točno onakav kakvim ga zamišljate. Nevjerojatno je jak muškarac, napisao je Ben Ford , Harrisonov sin, na svom profilu na Twitteru ubrzo nakon što je posjetio oca u bolnici.

Dok su Harrisona Forda (72) nakon nesreće vozili u bolnicu, vidjelo se da krvari iz glave i objavljeno je kako je pretrpio ozbiljne ozljede te da je u kritičnom stanju. Ipak, Ben je svojom objavom, dva sata nakon što je holivudski glumac završio u bolnici, smirio sve njegove obožavatelje. Očekuje se da će se Harrison potpuno oporaviti.

To što je prošao samo s umjerenim ozljedama nije iznenadilo sve one koji ga poznaju i koji su letjeli s njim. Harrison je pilot već skoro 20 godina, a nekoliko trenutaka prije pada mirnim glasom je od kontrole leta zatražio dopuštenje za hitno slijetanje jer mu je motor na avionu prestao raditi.

Pokretanje videa...

24sata 01:21

Čak je bio toliko priseban da je avionom Ryan PT-22 Recruit, svojevrsnim oldtimerom koji je korišten tijekom Drugog svjetskog rata, sletio u blizini golf terena kako bi izbjegao gusto napućeno područje u losanđeleskoj četvrti Mar Vista te eliminirao mogućnost dodatnih ljudskih žrtava.

- Harrison je odličan pilot. Po tome što je preživio ovo prisilno slijetanje možete vidjeti da je jako sposoban avijatičar. Već i nakon prvog pogleda na mjesto nesreće može se vidjeti koliko su stabla blizu. Da je odlomio krilo na jednom od tih stabala, avion se mogao zarotirati i on je mogao pasti naopako, a to bi bilo jako opasno - rekao je Paul Mitton, producent dokumentarca o Fordovoj ljubavi prema letenju.

REUTERS/PIXSELL

Stručnjaci su potvrdili da je Harrison sve učinio savršeno, pogotovo zato što je letio s tako starim i ne baš pouzdanim avionom.

Sam glumac prijavio je probleme s motorom skoro odmah nakon polijetanja, ali nije se mogao vratiti na pistu, već je avionom, kao da upravlja jedrilicom, klizio zrakom sve do travnjaka na obližnjem golf terenu.

Trenutačno se nalazi u UCLA Medicinskom centru u Santa Monici, a tamo je viđen i automobil njegove supruge Caliste Flockhart (50).

Harrison je letjeti počeo još tijekom 1960-ih, ali tada nije imao novca za regularni tečaj i licencirani pilot postao je tek 1996. godine.

Ben Ford se, nakon objave da je Harrison dobro, zahvalio svima na željama za brzim oporavkom njegova oca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija