Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sin Marlona Branda: 'Moj tata nije poš*vio komičara Pryora'

None Foto: YouTube screenshot 11

Poseksao bi bilo što, pa čak i poštanski sandučić. Bio je s piscem Jamesom Baldwinom, komičarom Richardom Pryorom i glazbenikom Marvinom Gayeom, rekao je nedavno Quincy Jones

Moja obitelj i ja smo čuli nedavne komentare Quinceyja Jonesa te smo jako razočarani što bi itko rekao takve laži o mom tati i Richardu Pryoru, rekao je Mike Brando (56). Sin pokojnog glumca Marlona Branda je bijesan što producent Quincy Jones (84) širi takve laži i tvrdi da njegov otac nije 'uskakao u krevet' sa ženama, ali i muškarcima. 

Marlon Brando's father, Sam Spiegel (producer), Brando's mot TRAGIČNE SUDBINE Tajne obitelji Brando: Ubojstva i ovisnosti su ih sasvim uništili
 

@stellamccartney keeps it poppin! And don’t think I didn’t see U & Nancy out there dancin’ last night, @paulmccartney. ((:0)) Man, y’awl are family & there ain’t no doubt about that!! Paul, I still got that chart you sent me about vitamins/fruits/seeds when you hopped on that vegan train. Absolutely love it...I still got it hanging in the kitchen! It’s been such a joy to see our rugrats grow up & discover themselves. We’ve come a long way, but I feel like we’re just gettin’ started! It’s truly an honor to have had our kids grow up together & to have such real people by our side. Congratulations on your new line my baby Stella... @rashidajones & I had a great time last night!...All my love. #StellaMccartney #StellasWorld

A post shared by Quincy Jones (@quincydjones) on

- Tata nije poš**io Pryora. Ne mogu vjerovati da bi to netko rekao - istaknuo je Mike. Jones je prošlog tjedna u intervjuu njujorškom magazinu Vulture rekao da je Brando spavao s komičarom te još mnogim muškarcima i ženama.

NIJE SE MOGAO OBUZDATI Brando je spavao s komičarom: Seksao je bilo što pa i radijator

Foto: YouTube screenshot

- Poseksao bi bilo što, pa čak i poštanski sandučić. Bio je s piscem Jamesom Baldwinom, komičarom Richardom Pryorom i glazbenikom Marvinom Gayeom - komentirao je Quincy Brandovo ponašanje. Njegove riječi je potvrdila i Pryorova udovica Jennifer Lee (78) i objasnila što je poticalo takve stvari. 

'SABOTIRAO NAS JE' 'Marlon Brando mi je bio idol, ali se pretvorio u čudovište...'

- To su bile sedamdesete godine. Droge su još bile dobre, pogotovo metakvalon - ispričala je. Dodala je da bi ako bi uzeli dovoljno kokaina seksali radijator i slali mu cvijeće sljedeće jutro. Tvrdi da se njezin muž, da je živ, ne bi sramio te informacije o njegovu životu. Smatra kako bi mu to bilo smiješno i da je uvijek otvoreno pričao o svojoj seksualnosti s prijateljima.

Foto: YouTube screenshot

KULTNI FILM Scena silovanja bila je stvarna: 'Osjećala sam bijes i poniženje'

Brando se ženio tri puta i 'napravio' čak 15-ero djece. Glumac je s prvom suprugom, pokojnom glumicom Annom Kashfi dobio sina Christiana koji je umro u 49. godini od upale pluća. Kolegica Movita Castaneda, koja je preminula 2015., mu je rodila sina Mikea (56) i kćer Rebeccu (52).

Foto: YouTube screenshot

98308830 MARLON BRANDO Neodoljiv: Žene su mu dolazile na vrata, a izlazile na prozor...

Brandu je i treća supruga, Tarita Teriipaia (76) bila glumica i s njom je dobio kćeri Cheyenne, koja se objesila 1995., Maimitti (44) i Raiatuu (36) te sina Simona (54). U vezi s kućepaziteljicom Christinom Marijom Ruiz, glumcu su se rodili sinovi Timothy (24) i Myles (26) te kćer Nina Priscilla (28). Uz njih je dobio još tri sina i dvije kćeri. Brando je preminuo u srpnju 2004. od posljedica dijabetesa, raka jetre te plućne fibroze. 

Komentari (19)
  • Sina kao da je maradona pravio a ne brando.. :-)

    12. 2. 2018,   22:54
  • Sin lijep na mamu.. :)

    12. 2. 2018,   22:38
  • genetika je nekad majka, nekad maćeha...mike nije imao sreće

    12. 2. 2018,   23:51