Obavijesti

Show

Komentari 13

Sinead O’Connor je promijenila ime: Upoznajte Magdu Davitt

Sinead O’Connor je promijenila ime: Upoznajte Magdu Davitt
1

Biram sreću i samopoštovanje. Nikada se neću vratiti nekome tko me ostavio da umrem. A to uključuje i 'Sinead ', koja je samu sebe ostavila da umre, napisala je

VIDEO

Posljednjih nekoliko mjeseci Sinead O’Connor (50) je objavama na društvenim mrežama nekoliko puta šokirala svijet - suicidalna, nesretna, izmučena bivša zvijezda očajnički je tražila pomoć.

Sada ju je, čini se, pronašla u Americi. Njena najnovija objava, na novom Facebook profilu pod imenom Magda Davitt, zvuči ohrabrujuće.. Naime, pjevačica će provesti tri mjeseca u jednom centru za liječenje psihičkih trauma u New  Jerseyju i to nakon što je punih 13 godina živjela s pogrešnom dijagnozom graničnog poremećaja ličnosti.

Boravak u centru i terapiju organizirao je za nju popularni američki psiholog dr. Phil, poznat je i po tome što je u vrijeme najžešće mentalne krize pomagao Britney Spears.

On je Sinead nedavno ugostio u svojoj emisiji. Razgovor je imao ogroman odjek u svijetu jer je pjevačica odlučila otvoriti dušu i iznijeti sve svoje probleme pred milijunskom publikom.

Tada je progovorila o svojim ogromnim problemima s mentalnim, ali i fizičkim zdravljem, te ispričala jezivu priču o majčinom zlostavljanju koje je trpjela sve do tinejdžerskog doba.  Ispričala je kako je njezina majka Mary od malih nogu tukla i maltretirala, govorila joj da je ne voli i da nije željela kćer i kako je seksualno zlostavljala nju i njezinu braću.

Tada je objasnila i zašto je na Facebooku prije nekoliko mjeseci objavila video u kojem je rekla da će se ubiti. Nadala se da će njezina obitelj vidjeti i shvatiti koliko joj je loše. Ipak, pomoć je došla s jedne druge strane.

U samo nekoliko dana od emisije, promjena je velika. Ne samo da pjevačica ide na liječenje, nego je odlučila promijeniti život.

– Slavim što sam napokon dobila točnu dijagnozu. Nemam granični poremećaj ličnosti, nego sam bipolarna. Trebalo je proći 13 godina u kojima su mi irski liječnici govorili drugačije, da stvari napokon sjednu na svoje mjesto. Antidepresivi su vrlo opasni za ljude s bipolarnim poremećajem. Koristimo druge lijekove. to je, dakle, dijelom razlog zašto mi je toliko trebalo da se oporavim i od histerektomije i dvije godine trauma - napisala je-

– Sada uzimam prave lijekove i ostajem na terapiji. Ovo je najljepše mjesto na Zemlji. Zahvaljujući dr. Phillipu - dodala je. Također, pecačica tvrdi da se više nikada neće vratiti u rodnu Irsku i objašnjava promjenu imena.

– Biram sreću i samopoštovanje umjesto toga. Nikada se neću vratiti nekome tko me ostavio da umrem. A to uključuje i ' Sinead ', koja je samu sebe ostavila da umre i kriva je za sve poput svih drugih. Sad sam nova osoba - stoji u nastavku.

Dodala je i kako ta žena koja je postala, Magda, ima roditelje koji zaslužuju da se zovu roditeljima. sugerirajući pritom na svoj odnos s majkom koja je poginula u prometnoj nesreći kada je ona imala 19. godina. Dvije godine kasnije dospjela je pjesmom 'Nothing compares to you' na svjetske top liste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.