Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Singlom 'Sekvoje', grupa Vatra najavila svoj novi deseti album

None Foto: MARE MILIN 2

Nakon dvije godine, Vatra je objavila novu pjesmu kao najavu svog novog, desetog albuma. Singl 'Sekvoje, autora Ivana Dečaka, inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima

Nakon dvije godine, Vatra je objavila novu pjesmu kao najavu svog novog, desetog albuma. Singl 'Sekvoje', autora Ivana Dečaka, inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima, otuđenošću, ali i željom da se te iste otuđenosti riješimo.

Stalni suradnici benda, Jura Ferina i Pavle Miholjević, dvojac iz Svadbasa, zaslužni su za produkciju, miks i mastering, a objavljen je i video spot Filipa Filkovića Philatza, s kojim je Vatra već ostvarila uspješnu suradnju. I ovog su puta uspjeli vizualno nadograditi pjesmu i zadržati standard svojih dosadašnjih spotova.

-Kao i sa svakim novim albumom i sa ovim pokušavamo stvoriti novi glazbeni planet, a opet ostati u svojoj, Vatrenoj galaksiji. 'Sekvoje' su sjeme novog albuma, za kojeg vjerujemo da će proklijati i vinuti se do vaših srca! Do tada javljajte kako vam se (ne)čini naš najnoviji uradak! Mi si držimo palčeve', rekao je o pjesmi Ivan Dečak.

Tema: Muzika

Komentari (3)
  • 10.album? Stvarno? Nisam znao. Nema veze.. sve najbolje grupi Vatri.

    12. 9. 2017,   07:13
  • Fali talenta i kreativnosti i kvalitete ko kupusa u čorbi !

    18. 9. 2017,   00:06
  • Svaka cast onom ko moze slusat ovaj proljev i to vec 10 albuma

    12. 9. 2017,   08:10