Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sjećate li se i vi da je Victoria Beckham glumila u 'Dallasu'?

None Foto: Twitter 3

'Namontirala' je svoju glavu na tijelo glumice Victorie Principal iz svoje omiljene serije 'Dallas' i fanove na Twitteru 'počastila' fotkom na kojoj je u društvu glumaca

Supruga nogometaša Davida Beckhama otkrila je da je godinama htjela posjetiti 'Dallas' jer je još kao dijete obožavala istoimenu popularnu američku TV seriju. Majka četvero djece u srijedu se u Dallasu pojavila na kratkoj privatnoj modnoj prezentaciji Neimana Marcusa, predsjednika grupacije Neiman Marcus Group. 

Dizajnerica je na crvenom tepihu nakratko pozirala u bijeloj kratkoj čipkastoj haljinici iz svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2013. godine. Događaj je bio privatnog karaktera, na njemu se pojavilo stotinjak uzvanika kojima je bilo zabranjeno fotografirati goste.

Victoria je uskoro svoju ljubav prema 'Dallasu' podijelila s obožavateljima na Twitteru. 'Počastila' ih je fotografijama na kojima pozira u društvu glumaca iz serije. Vješta dizajnerica 'namontirala' je svoju glavu na tijelo glumice Victorije Principal.

- Uvijek sam htjela biti u Dallasu i evo me! Pronađite razlike s Victoriom. Dallas je bio san - napisala je ispod fotografije.

Komentari (15)