Obavijesti

Show

Komentari 25

Sjećate se ove 'bruke'? Glumci koji su pokušali postati pjevači

Sjećate se ove 'bruke'? Glumci koji su pokušali postati pjevači
1

Nakon što su izgradili uspješnu karijeru u Hollywoodu, ovi su glumci pomislili da mogu sve pa su se probali 'baciti' i u pjevačke vode no njihovi pokušaji prošli su neslavno

VIDEO

Kim Kardashian

Iako nije glumica, Kim je slavu i bogatstvo stekla reality showom 'Keeping Up With The Kardashians'. Za sebe kaže da je radoholičarka, iako ne pjeva, ne glumi i ne pleše. No Kim je pokušala biti pjevačica 2011. te je izdala singl 'Jam (Turn It Up)'. U spotu se Kim izvija i liše usne, dok u pozadini trešti njen obrađeni vokal. Singl joj nije lansirao pjevačku karijeru, no sve što je zaradila od njega dala je u dobrotvorne svrhe. 

Jennifer Love Hewitt

Prije no što je bila glumica, Jennifer je bila pop zvijezda i to samo u Japanu. Kasnije, kada se proslavila ulogom u seriji 'Šaptačica duhova', ponovno je pokušala pokrenuti pjevačku karijeru, no bezuspješno. 

Steven Seagal 

Kada ne tuče negativce u filmovima, Steven pjeva. Iako ne odustaje od glazbe i to radi iz svog gušta, kritika, ali i publika, nije blaga prema njegovom 'talentu'. 

Don Johnson

Glumac kojeg pamtimo po ulogama Nasha Bridgesa u istoimenoj seriji te Sonnyja Crocketta u 'Porocima Miamija' okušao se i u ulozi pjevača. Činjenicom da nitko nije bio oduševljen njegovom glazbom nije se zamarao te je poručio da mu 'tuđe mišljenje nije važno'. 

Bruce Willis

Iako nije puno postigao sa svojim glazbenim albumom, Bruce je osvojio srca obožavateljica kada su ga čule kako pjeva romantične balade. Snimio je album 'The Return of Bruno' 1987. te 'mockumentary' o svom alter egu, Bruni Radoliniju.

Brian Austin Green

Za vrijeme najveće popularnosti zbog uloge u seriji 'Beverly Hills 90210', glumac je snimio hip hop album ''One Stop Carnival'. Album je često na listama najgorim albuma u povijesti glazbe. 

Paris Hilton

Bogata nasljednica nije ni pjevačica ni glumica, no okušala se u svemu. Nakon što se pojavila u nekoliko filmova, Paris je bila spremna za mikrofon, no slušatelji nisu. Njena pjesma 'Stars Are Blind' bila je predmet ruganja jako dugo, sve dok nije postala DJ-ica pa je zlim jezicima dala novi povod. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija