Obavijesti

Show

Komentari 16

Skakao je Sanaderu po autu, a sada je završio iza rešetaka...

Skakao je Sanaderu po autu, a sada je završio iza rešetaka...
10

Svidjelo mi se u Egiptu jer sam se popeo na piramide u Gizi. Bio sam mnogo puta u zatvoru, no ovo je bilo najgore. Vidio sam užasne stvari koje ne želim nikome. Je li vrijedilo? Je*ote, da, napisao je na Instagramu

VIDEO

Prvo je 2015. skakao po automobilu Ive Sanadera (66) kad je 'ćaća' izašao iz zatvora Remetinec u Zagrebu, a sad je i sam završio u zatvoru. Riječ je o američko-ruskom influenceru Vitaliju Zdoroveckom (27).

On je proveo pet dana iza rešetaka jer se popeo na egipatske piramide kako bi snimio selfie.

Zdorovecki je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako mu noge vise s piramide u Gizi. Opisao je kako mu je boravak u egipatskom zatvoru bio pet najgorih dana u životu te da to ne želi nikome. Ipak, naglasio je da ne žali ni zbog čega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

11:11

- Riječi ne mogu opisati što sam prošao u posljednjih pet dana. Svidjelo mi se u Egiptu jer sam se popeo na piramide u Gizi. Bio sam mnogo puta u zatvoru, no ovo je bilo najgore. Vidio sam užasne stvari koje ne želim nikome. Je li vrijedilo? Je*ote, da. Napravio sam to zbog dobrog razloga i uskoro ću objaviti cijeli video da ga cijeli svijet vidi - napisao je na Instagramu.

Objavio je fotografije na kojima se vidi kako se penje na piramidu, što je zabranjeno od studenog prošle godine. Svi koje se zatekne kako se penju na piramidu bez dozvole mogu završiti mjesec dana u zatvoru ili platiti kaznu od 4000 do 40 tisuća kuna.

Njegova djevojka, Kinsey Wolanski, također voli kršiti zakone. Ona je prošlog ljeta golišava utrčala na teren u finalu Lige prvaka.

'Vitaly bi me ostavio da nisam prekinula finale Lige prvaka...'
'Vitaly bi me ostavio da nisam prekinula finale Lige prvaka...'

Dok je Vitaly hvalio Kinsey kako je odlična djevojka i legenda zbog utrčavanja u teren, ona je otkrila kako je uopće došlo do toga. 

- Rekao mi je da će me ostaviti ako to ne napravim pa sam pomislila 's*anje, moram to napraviti' - šalila se Kinsey kojoj prekidanje utakmice nije predstavljalo problem.

Kako je rekla, bile su dvije ograde i samo je brzo trčala. 

- Malo sam bila u pritvoru, ali sve je prošlo ok - priznala je ranije.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin