Obavijesti

Show

Komentari 50

Skandali koji su obilježili ljeto: 'Krive' obline, preljubi i razvodi

Skandali koji su obilježili ljeto: 'Krive' obline, preljubi i razvodi
1

Dok se gradski asfalt pržio na '+35', a sretnici su s plaže bježali u more, estrada, kako domaća, tako i strana, krčkala se u skandalima začinjenima prljavim detaljima

VIDEO

Šimleša vs. Lidijina guza

Socijalog Bruno Šimleša (37) u svojoj se kolumni osvrnuo na zvijezde koje objavljuju 'razgolićene fotografije na svojim društvenim mrežama' te se pitao kako one mogu biti uzor našim kćerima i unukama. Spomenuo je i Lidiju Bačić (31), a ona nije čekala da reagirala pa se raspisala i odgovorila mu jer je proziva zbog 'guza i sisa'.

Pokretanje videa...

01:06

Jedan drugome su tako slali javna pisma. Lidija je stajala uz to da ima pravo na pozornici raditi što želi jer joj se publika vraća na koncert zbog glasa, a Šimleša je za njezinu glazbu rekao da vrijeđa inteligenciju. U raspravu se uključila javnost, ali i mnoge poznate osobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hana vs. Lucija u badiću

Hani Hadžiavdagić Tabaković (32) smetalo je što Lucija Lugomer objavljuje na društvenim mrežama fotke na kojima pozira u bikinijima. Javno joj je poručila da nije 'nikakva plus size manekenka', nego da je samo 'debela i lijena'. Lucija joj je zahvalila pa 'screenshot' objavila na svom Instagramu, a kasnije i na Facebooku.

Pokretanje videa...

01:25

Stotine pratitelja stali su uz Lucijinu objavu. Ipak, Hana tu nije stala pa je još jednom prozvala 'debele', nakon čega je izazvala burnu javnu raspravu o oblinama, debljini, plus size manekenstvu te standardima ljepote. Lugomer je otkrila da ju je Hana blokirala na svim društvenim mrežama.

Grdi i Brankica 

Supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića (59), Brankica (48), na Općinskom sudu u Zadru 19. srpnja podnijela je zahtjev za razvod braka. Prvo ročište trebalo je biti 29. rujna. Brankičin prijatelj rekao je njezinu odvjetniku da je 'Grdović postao nemoguć', a pravni stručnjak zapisivao je datume navodnih obiteljskih incidenata koje je Brankica kroz jecaje nabrajala.

Pokretanje videa...

00:13

No na kraju je Brankičin odvjetnik šuškanja opovrgnuo, rekavši se da je rastavu tražila zbog nepremostivih razlika te je otkrio da par više ne stanuje zajedno. No Grdi papir, prema riječima njegovog menadžera, nije ni dobio. 

No pjevač je odlučio 'potegnuti' pa je Brankicu posjećivao kod majke svaki dan, a ona je nakon početkom rujna povukla zahtjev. 

Par je u braku 20 godina. 

Pijani 'beskorisni' Rooney

Nogometaša Waynea Rooneyja (31) policija je u petak zaustavila zbog razbijenog svjetla na autu. Osim što je bio pijan, društvo mu je pravila Laura Simpson, s kojom se zabavljao te večeri. Iako je nakon uhićenja tvrdila da se s Rooneyjem samo "poljubila i zagrlila" te da ju je "pitao koje su joj veličine grudi", seksi brineta je kasnije priznala da je tu ipak moglo biti još nečega da ih policija nije 'omela'.

Sve je saznala i njegova supruga Coolen koja je nekoliko tjedana ranije potvrdila da je trudna s njihovim četvrtim djetetom. Nogometašava supruga odmah je otišla iz zajedničke vile i otišla je k svojim roditeljima. Zaprijetila mu je razvodom no par si je, šuška se, odlučio dati novu šansu. Wayne je njoj rekao da, želi li ostati u braku s njim, mora prestati odlaziti tako često na odmore, a ona njemu da se mora prestati opijati. 

Nedugo prije 'skandala', Coleen je izjavila da je nogometaš u kući beskoristan te da ništa ne radi. 

NI Syndication/Pixsell

Zbog razvoda Mel B isplivali prljavi seks detalji

Iako je bivša spajsica zatražila razvod od supruga, producenta Stephena Belafontea (42) još u ožujku, pred očima javnosti sve cijela drama odigravala do kraja kolovoza. Mel B (42) je tvrdila da ju je suprug, s kojim je bila u braku 10 godina, varao s dadiljom Lorraine Gilles (26). Rekla je da joj je on napravio dijete koje je pobacila.

Dadilja je Mel B tužila za klevetu pa je 'prljave detalje' iznijela pred sudom. Gilles je rekla da se sedam godina seksala i s Stephenom i s Melanie. Tvrdila je da ju je Mel čak nagovarala na seks u troje te da ju je nekoliko puta snimala dok se seksa sa njenim suprugom. Bivša spajsica je kasnije rekla da ju je Stephen psihički i fizički zlostavljao te da ju je tjerao na seks s mnogim ženama. 

Dadilji je sud zabranio da se približava Mel B na manje od 100 meterea idućih pet godina. 

Nakon svega, Melanie su 'uhvatili' sa oženjenim policajcem s Beverly Hillsa, a viđena je i u klinču s poznatim frizerom. 

Mel B divorce

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'