Obavijesti

Show

Komentari 38

Skidale se u 2018-oj: Bella voli šlag, a Kim se mazila u satenu

Skidale se u 2018-oj: Bella voli šlag, a Kim se mazila u satenu
39

Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Rita Ora i mnoge druge slavne žene ne prestaju gotovo svakodnevno objavljivati golišave fotografije koje javnost više ne mogu ni iznenaditi...

VIDEO

Dok neke zvijezde rijetko stavljaju privatne fotografije na društvene mreže, druge poznate dame svoje obožavatelje 'bombardiraju' gotovo svaki dan golišavim selfijima. Jedna od predvodnica te skupine svakako je manekenka i glumica Emily Ratajkowski (27). Britanka koja se 2013. proslavila u spotu 'Blurred Lines' pjevača Robina Thickea (41) često pozira potpuno gola, a to je napravila i za sam kraj ove godine. 

Na njezinom Instagram profilu nemali je broj fotografija na kojima grudi prekriva rukama. Najčešće ju fotografira suprug Sebastian Bear-McClard (31).

Američkom glumcu, kako kaže, ne smeta njezino skidanje, a nije ljubomoran ni na brojne poruke muškaraca koje joj stižu u inbox. 

Ni starleta Kim Kardashian (38), koju je šira javnost vidjela golu u kućnom porno filmu 2007. s reperom Ray J-om (37), ne može bez skidanja krpica. 

U svom posljednjem poslovnom projektu uspjela je objediniti ono u čemu je dobra - zarađivanje i skidanje. Kardashianka je u travnju pozirala prekrivena gipsom dok se radio odljev prema kojem je nastala bočica parfema 'KKW Body'. 

Pokretanje videa...

01:20

Bočicu od 100 mililitara prodaje za 60 dolara (oko 367 kuna). 

- Moje fotografije puno otkrivaju ali ne znam zašto je to nekome šokantno. Najčešće i radim takva snimanja, gdje sam polugola - rekla je Kim nedavno za američku TV emisiju 'E! news'.  

Ništa manje se ne skidaju ni njezine sestre Kourtney Kardashian (39) i Kendall Jenner (23). Najstarija Kourtney potpuno je gola u studenom stala pred objektiv fotografa Michaela Schwartza za časopis GQ Meksiko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Jako sam zadovoljna i dobro se osjećam u vlastitoj koži. Vježbam zbog toga što se puno bolje osjećam nakon treninga i to me opušta - rekla je Kardashianka. 

Kendall se u rujnu fotografirala gola u kupaonici. Fanovima je u ogledalu pokazala samo dio tijela...

Manekenka se u rujnu našla na meti hakera koji su joj ukrali fotografije na kojima gola pozira na plaži i jaše na konju. Nije riječ o Kendallinoj privatnoj kolekciji fotografija već su iz knjige 'Anđeli' fotografa Russella Jamesa (56) koja se tada trebala objaviti. 

Baš poput Kim Kardashian, i Rihanna (30) se bacila na posao i izdala kolekciju donjeg rublja Savage x Fenty

Svoje poslovne projekte promovira najčešće kroz golotinju, a ne smetaju joj ni kritike da je dobila nekoliko kilograma viška.

Iako se činilo da nakon odijevanja kreacija od svježeg mesa više nema puno aduta s kojima može iznenaditi, 'majka svih čudovišta', kako se prozvala Lady GaGa (32), objavila je krajem kolovoza golišave fotografije.

Glazbenica, koja se ove godine kao glumica proslavila u filmu 'Zvijezda je rođena', na fotografijama navlači bezbojne najlonke, a 'zamaglila' je i bradavice. 

Rita Ora (28) fanovima je odlučila 'zagrijati' zimu pa je u veljači podijelila fotografije s odmora. Pjevačica je uz more pozirala potpuno gola, a lokaciju odmora nije htjela javno otkriti...

Ora je početkom godine rekla kako bi voljela nastupati u mjuziklu 'Pedeset nijansi sive'. 

Pokretanje videa...

00:55

- Zanima me što bi Christian i Ana pjevali za vrijeme seksa. Glazba bi se većinom sastojala od stenjanja, definitivno bih proizvodila razne seksi zvukove - rekla je Rita koja je strastvena obožavateljica istoimenih filmova i knjiga.

Glumica Bella Thorne (21) često inzistira da njezine seksi fotografije ne prođu kroz filtre u Photoshopu. Želi pokazati, kako kaže, da i ona ima mana i nesavršenosti. 

Prošli mjesec je na svom profilu društvene mreže objavila videa s kojima je najavila svoju liniju kozmetike. U kratkom klipu pleše 'odjevena' samo u šlag. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bro I’m hot af and this lip stain makes me feel even sexier @thornebybella

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Manekenka Chrissy Teigen (33), supruga pjevača Johna Legenda (40), često objavljuje fotografije dojenja zbog čega ju je dio obožavatelja napao, no Chrissy to ne pogađa. 

U srpnju je pozirala uz kćer Lunu (2) i sedmomjesečnog sina Milesa kojeg je dojila. Manekenka se našalila kako 'doji' i dječju lutku. Početkom godine se pohvalila kako trudna u toplesu priprema ručak, a grudi je prekrila ikonama salate. 

Manekenka Bella Hadid (22) u lipnju je bila poslovno u Meksiku, a pauze od snimanja iskoristila je za sunčanje u toplesu.

Viktorijina anđelica odradila je krajem kolovoza i snimanje na vrhu zgrade gdje je grudi prekrila rukama, a strateška mjesta dugačkom crvenom perikom. 

Glumica Elizabeth Hurley (53) krajem kolovoza se pohvalila kako odmara u Grčkoj. 

- Pokušavam skinuti kilograme plivanjem - rekla je Britanka objavivši video na kojem u toplesu skakuće u bazenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attempting to swim off the calories #holiday #greece @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth je često na meti kritika jer ju najčešće fotografira maloljetni sin Damian (16). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu