Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skinula pletenice pa sad 'fura' novu frizuru: Sva si raščupana

None Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL/Instagram 4

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj promijenila je frizuru, a još uvijek nije obožavateljima otkrila svoj novi izgled

Nakon što se nedavno pohvalila tetovažom mandarine, Kristina Penava (20) poznatija i kao Kristina Mandarina odlučila je promijeniti frizuru. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom iz frizerskog salona te kratkom kovrčavom kosom nakon što je skinula pletenice. Kristina još uvijek nije otkrila što je sljedeće dala napraviti od kose, no svojim obožavateljima dala je do znanja kako će objasniti sve u videu za YouTube. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sva si raščupana. Čudno te vidjeti bez pletenica - komentirali su joj obožavatelji. Iako je stekla veliku popularnost, Kristina se ne obazire na ljubomoru jer, kaže, ni jedna žena ne bi trebala biti ljubomorna. Kristina je jedno vrijeme bila plavuša, ali kako sama kaže, ta boja kose joj ne stoji. Obožavatelji, koji su ju viđali na štandovima, primijetili su da nosi fejk brendove. 

Foto: Instagram

- Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala - iskreno je rekla Kristina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
Komentari (65)
  • Nebitnjača, ispodprosječnog izgleda, manjka samopouzdanja, povećanih cica.

    13. 11. 2019,   22:32
  • De malo pogledajte tu žensku osobu. i onda mi objasnite sta je toliko dobro na njoj? Hvala lijepa

    13. 11. 2019,   22:52
  • Koja je svrha ovog članka? Zašto umjesto ovoga ne objavite mlade kemičare iz RH koji su nedavno osvojili zavidna mjesta u Mađarskoj na svjetskom natjecanju? Ovo je poražavajuće...

    13. 11. 2019,   23:52